ŠA ZAVRŠIO KOD DOKTORA! Totalno se izobličio poslije “Elite”, traži pomoć! (FOTO)

ŠA ZAVRŠIO KOD DOKTORA! Totalno se izobličio poslije “Elite”, traži pomoć! (FOTO)

Jedan od najkontroverznijih rijaliti učesnika, Nenad Aleksić Ša, aktivirao se na Instagramu nakon izlaska iz “Elite”, gde komunicira sa fanovima i obaveštava ih o dešavanjima iz života, pa je tako danas podelio fotografiju iz lekarske ordinacije.

Tačnije, reper je posetio plastičnog hirurga i time zagolicao maštu brojnih fanova, koji jedva čekaju da saznaju šta Ša menja na sebi i da li je došao zbog sebe ili Mione Jovanović, koja nosi etiketu prirodne lepotice.

Podsetimo, bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Aleksić, pre nekoliko dana zapretila je bivšem mužu nakon što su isplivale njene prepiske sa reperom dok su još uvek bili zajedno.

Samo da poručim mom bivšem mužu, Nenadu Aleksiću, uživaj sa svojom devojkom (Mionom Jovanović). Deset meseci ste bili pod kamerama, sad ste konačno u stanu bez kamera, uživajte u svom životu. Ostavite mene na miru, Nešice, zato što vrlo dobro znaš šta si radio i šta si sve izgovarao. Tako da možda bi ti bilo bolje da malo ućutiš, pst – rekla je Vanja u snimku koji je objavila.
Nakon Vanjine najave da će uskoro raskrinati sve Nenadove tajne, on se oglasio i prokomentarisao njenu pretnju.

Ne zanima me apsolutno, ni ona, ni njeni tajni materijali. Tu nema ništa što meni može da promeni život, gluposti. To govori o njoj, ako hoće da se bavi time. Mene to apsolutno ne zanima jer znam da sam čist pred Bogom. Doviđenja, prijatno što se tiče nje tiče. Uživam sa Mionom, prošlost me ne zanima – poručio je Ša za “Pink” na snimku koji kruži društvenim mrežama. AUTOR: REPUBLIKA/M. I.

Share this content:

You May Have Missed