Kraj, ne može više: Gudelj donio konačnu odluku, a Anastasija mu poručila samo jedno, njene riječi tjeraju suze na oči

Kraj, ne može više: Gudelj donio konačnu odluku, a Anastasija mu poručila samo jedno, njene riječi tjeraju suze na oči

Brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja, Dragiša Gudelj, oprostio se od Kordobe nakon veoma burnog perioda u toj španskoj ekipi.

Defanzivac je u relativno kratkom vremenskom periodu, noseći zeleno-beli dres, doživeo dva srčana zastoja zbog čega je već nekoliko meseci van terena. Zbog zdravstvenog stanja fudbalska karijera Dragiše Gudelja je završena, a fudbaler se od svog tima oprostio i preko svog profila na Instagramu, gde se oglasila i Anastasija Ražnatović.

Naime, Anastasija je podelila snimak koji je Gudelj objavio na pomenutoj društvenoj mreži, i javno mu uputila reči podrške. Inače, snimak koji je Dragi objavio je rasplakao mnoge koji su ga pogledali.

Bog ima velike planove za tebe, volimo te – napisala je Anastasija.

Podsetimo, Gudelj je dva puta imao srčani zastoj na utakmici. Prvi put se to desilo krajem 2022. godine, na utakmici Kordobe i Rasing Ferola. Srpski igrač se samo srušio na terenu, utakmica je bila prekinuta u 11. minutu, a Gudelj je prebačen u bolnicu.

Na sreću, Dragiša je preživeo, iako su španski doktori isticali da je imao samo 30% šanse da to uradi. Oporavio se, nastavio je da igra fudbal, ali mu se prošle godine isto desilo. Gudelj se srušio na terenu tokom meča Kordobe i Melilje, svi su se odmah uplašili i podsetili na užasne scene sa kraja 2022, ali je na sreću Dragiša i ovo preživeo. AUTOR: Svet IZVOR: Blic FOTO: Instagram

Share this content:

You May Have Missed