Potpuno neočekivano, novi početak: Pogledajte ko je Dragani Mirković na nastupu izjavio ljubav

Potpuno neočekivano, novi početak: Pogledajte ko je Dragani Mirković na nastupu izjavio ljubav

Dragana Mirković jedna je od retkih uspešnih i ostvarenih pevačica na našoj muzičkoj sceni, koja je uvek podržavala mlađe kolege. Nikada nije osporavala ničiji uspeh i trud, i ako nije mogla da pomogne mladjim kolegama, nije im ni odmagala.

Važi za najuspešniju balkansku zvezdu, a upravo ta činjenica je i razlog zašto mlađe kolege rado idu na njene koncerte. Tako je bilo i sinoć u budvanskom klubu “Omnia!, u kom je Dragana napravila atmosferu za pamćenje.

Kako su se provodile na Draganinom koncertu, podelile su na svom Instagram profilu, Katarina Grujić i Andreana Cekić, a njihova koleginica Tea Tairović, koja je na Gaginom koncert uživala sa dečkom za stolom uz binu, otišla je i korak dalje.

Naime Tea je bukvalno uspela da prekine nastup Dragane Mirković, kako bi joj izjavila ljubav.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tea Tairovic👑🥇 (@tairovicworld)

– Moram da vam kažem da ste jedna, jedina, jedinstvena, da ste kraljica. Mnogo vas volim i sigurna sam da vas svi ovde večeras mnogo vole – izjavila je vidno uzbuđena Tea koju je publika u prepunoj Omnii, podržala ovacijama.

Oduševljena Dragana nakon toga nije mogla da sakrije emocije pa se obratila publici i mlađim koleginicama:

– Blago meni večeras, ja imam najlepše društvo pored vas! Tu su mi Andreana Cekić, Katarina Grujić i Tea Tairović. Šta meni više treba?! – rekla je.

Mirkovića je, kao što je njena publika od nje navikla, dala sve od sebe, da svi iz Omniu odu odlično raspoloženi. svet.rs

Share this content:

You May Have Missed