“TO JE NEBITNO!” EVO ŠTA JE REKAO DANKIN DEDA NA VIJEST DA SE IVANA PORODILA: Oko porođaja majke nestale djevojčice nastala zbrka

“TO JE NEBITNO!” EVO ŠTA JE REKAO DANKIN DEDA NA VIJEST DA SE IVANA PORODILA: Oko porođaja majke nestale djevojčice nastala zbrka

Jutros se pojavila vest da se Ivana Ilić, majka Danke Ilić (2), porodila po treći put i da je, kako piše Informer, na svet donela sina. Ona se, kako se dalje navodi, tim povodom oglasila za ovaj portal, rekavši da je to tačno i da su i ona i beba dobro.

to se tiče Dankinog slučaja, ne znamo apsolutno ništa. Nemamo nikakvu informaciju, ja sam se porodila, rodila sam sina, dobro smo i beba i ja – rekla je kratko Ivana za Informer rano jutros.

Međutim, Kurir je nakon toga stupio u kontakt sa njenim suprugom Milošem, inače Dankinim tatom, kada nam je on potpuno zbunjeno rekao da to nije tačna informacija.

Ivana je pored mene, to nije tačno, Ivana bi trebalo da se porodi uskoro, ali sada nije – rekao je kratko Miloš i dotakao se slučaja koji je potpuno uznemirio njegovu celu porodicu, ali i čitavu Srbiju.

Što se tiče slučaja vezanog za našu ćerku Danku, trenutno nema ništa novo. Ono što je osumnjičeni rekao je van svake pameti, negira sve nakon priznanja – rekao nam je Dankin tata.

Razgovarali smo i sa dedom Danke Ilić, Časlavom Dragomirovićem, inače Ivaninim ocem, međutim, on je imao samo kratak odgovor.

To je nebitno – rekao je Časlav i spustio slušalicu.

Podsetimo, Danka Ilić iz Bora nestala je 26. marta iz dvorišta stare kuće njene majke Ivane. Kobnog dana trudna Ivana je na svoje zapušteno imanje dovela ćerku i sina, a ubrzo je Danka nestala. Kako je majka ispričala u istrazi, ona je nakratko ostavila devojčicu samu dok je sinu davala vodu.

Deset dana od nestanka Danke Ilić, policija je uhapsila Srđana Jankovića (50) i Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da su devojčicu ubili, a telo sakrili. Međutim, oni su posle prvobitnog priznanja zločina, sada promenili svoje iskaze i tvrde da Danku nikada nisu ni videli, a kamoli ubili.kurir.rs

Share this content:

You May Have Missed