Ceca Bogdani poklonila vjenčanicu, a evo kako joj snajka uzvraća…

Ceca Bogdani poklonila vjenčanicu, a evo kako joj snajka uzvraća…

Ceca i Bogdana Ražnatović imaju divan odnos od dana kada su se upoznale. Bogdana je devojka kakvu je Ceca želela za svog sina, a posebnu važnost u njenom životu zauzima od kada joj je podarila tri unuka.

Podsetimo da je Bogdana od svekrve dobila venčanicu, koju je na dan svadbe nosila na crkvenom venčanju, a koja za Cecu ima posebnu simboliku, s obzirom na to da ju je nosila kada se udala za svog supruga Željka.

Ovaj gest posebno je dobio na značaju, jer je Bogdana dobila venčanicu, dok su u njoj svi očekivali da vide Anastasiju. Ni Bogdana nije bila ništa manje darežljiva, te je svojoj svekrvi poklonila zlatni prsten u obliku ruže, čija se vrednost procenjuje na oko četiri hiljade evra.

Bez obzira na poklone, koje obe dame rado udeljuju jedna drugoj, njih dve imaju skladan odnos, neretko se jedna drugoj poveravaju, a Bogdana često sa Cecom posećuje crkvu, Veljkove mečeve, a neretko je i u publici na Cecinim nastupima, na koje kao goste iznenađenja često povede i svoje sinove. Story.rs Antonio Anhel/Ataimages

Share this content:

You May Have Missed