SCENA IZ HOROR FILMA! Pobesnela ćurka napala automobil: Ljuta ptica izgrebala luksuzno vozilo, KAMERA SVE ZABELEŽILA (VIDEO)

SCENA IZ HOROR FILMA! Pobesnela ćurka napala automobil: Ljuta ptica izgrebala luksuzno vozilo, KAMERA SVE ZABELEŽILA (VIDEO)

Jedna žena iz Bostona doživela je pravi šok kada je videla kako ćurka napada njen automobil i grebe farbu. Ališa Mastrojani je našla poruku na vetrobranskom staklu svog automobila, koji je bio parkiran ispred njenog stana.

“Upravo sam gledala (i snimila) kako ogromna ćurka napada vaš auto više od 15 minuta! Izgleda prilično izgrebano. Pokušala sam da je uplašim, ali me je ignorisala”, pisalo je u poruci njene komšinice sa druge strane ulice.

“Nisam sigurna koje osiguranje postoji za napade ćurki automobilom.”

Vlasnica automobila je bila zbunjena i rekla je da nije sigurna kako će objasniti svoju situaciju, a da se drugi ne pitaju da li laže ili ne.

“Ne možete samo reći: Oh, moj auto je napala ćurka. Bez dokaza, zvuči suludo”, rekao je Mastrojani za Boston Glob .

@aliciamastroianni7

Moves to Boston… Gets Car Attacked by a Turkey… was not on my list of things to be prepared for in the city… @Farmers Insurance @GEICO @The Boston Globe @Boston.com @Allstate @Liberty Mutual @TODAY Show @Jimmy Fallon @NBC

♬ original sound – GLOSS

Mastrojani je bila više zapanjena štetom koju je njen automobil pretrpeo od pobesnele ćurke.

“Bila sam veoma zbunjena. Živela sam u takvoj harmoniji sa ovim životinjama”, rekla je. “Sada biraju nasilje.”

Ona je dobila snimak ćurke koja je upropastila automobil od svoje komšinice koja je ostavila poruku u nadi da će to pomoći da objasni situaciju. Mastrojani je postavila video na TikTok koji je od tada prikupio blizu 7 miliona pregleda.

“Smešno je što je postalo tako viralno”, rekla je.

Video snimak prikazuje drugu ćurku kako posmatra sa travnate površine dok druga ćurka zlobno kljuca parkirani automobil. U dramatičnom trenutku, agresivna ptica skače u vazduh, udarajući vozilo snažnim udarcem.

Korisnici TikTok-a u komentarima su bili zbunjeni. Većina korisnika je izrazila sažaljenje, a bilo je onih koji su zbili nekoliko šala na celu situaciju. (Kurir.rs/Daily mail/Preneo: A.N.)

Share this content:

You May Have Missed