Kaća tvrdi grudi i usta, ali doktorka otkriva šta je sve pjevačica radila na sebi

Kaća tvrdi grudi i usta, ali doktorka otkriva šta je sve pjevačica radila na sebi

Pevačica Katarina Grujić na estradno nebo „doletela je” 2012. godine kada se pojavila u takmičenju „Zvezde Granda”, a od tada je prilično promenila svoj život, ali i izgled. Za sedamnaest godina moja kćerka od oca je dobila samo jedno: Goca Tržan otkrila šta je Ivan Marinković darovao Leni

Udala se za fudbalera Marka Gobeljića, podarila mu ćerku i nanizala veliki broj hitova koji se slušaju godinama Ipak, niko nije ostao imun na fizičke promene Kaće Grujić, te su se mnogi zapitali šta je to sve ona radila od estetskih zahvata, pa izgleda tako dobro u svojoj koži.

Tako se pisalo da je smanjila nos, povećala grudi, uradila holivudski osmeh, povećala usne, a od svega navedenog Katarina je jedino demantovala da je smanjivala nos.

Nikada nisam krila da sam povećala usne i grudi, zdravo se hranim i treniram, tako da ćemo videti za 20-30 godina šta će biti – odgovorila je pevačica jednom prilikom na tvrdnje da je „sva izoperisana”.

Čak nikada nije krila da redovno odlazi kod estetskog hirurga na sitne korekcije injekcijama i filerima.

S druge strane, specijalizantkinja plastične estetske i rekonstruktivne hirurgije Tanja Radenkov Medenica u jednoj emisiji na „Grand” televiziji istakla je da joj se estetski zahvati pevačice izuzetno dopadaju, ali i da je radila i druge sitne korekcije, osim usta i grudi, za koje se pevačica izjasnila.

Vide se veće usne, jagodice, kod obrva i ugla oka se vidi drastična promena. One su se sve drastično prolepšale – zaključila je doktorka. hellomagazin.rsPink TV/Antonio Ahel/ATA Images

Share this content:

You May Have Missed