OD MILJANE KULIĆ NI TRAGA, NI GLASA! Nakon priča da je ZAVRŠILA U LUDNICI, njena porodica SPAKOVALA KOFERE: Ovde su VIĐENI

OD MILJANE KULIĆ NI TRAGA, NI GLASA! Nakon priča da je ZAVRŠILA U LUDNICI, njena porodica SPAKOVALA KOFERE: Ovde su VIĐENI

Članovi porodice Kulić vrele, julske dane provode u Crnoj Gori. Dok javnost danima bruji o njima, Kulići su spakovali kofere i otišli na more. Kako je Marija objavila na Instagramu, u Crnoj Gori će odmarati do prve polovine avgusta.

– Dragi naši, obaveštavam vas da smo Miljana, Željko, Siniša i ja na letovanju tj. na moru, od 19. jula do 7. avgusta. Ne pratimo emisije, niti bilo šta na TV-u jer uživamo u prelepom hotelu, na plaži, u hladu i odmaramo od mnogih opsednutih nama. Želimo svima da uživaju u životu kao mi – napisala je Marija Kulić u Instagram priči.

Inače, nedavno se povela priča da Miljana Kulić uopšte nije sa porodicom na odmoru. Bivši zadrugar Marko Đedović je navodno izjavio da je Miljana hospitalizovana, a Marija je objavila prepisku sledeće sadržine (vidi se samo deo poruke):

– Đedovićeve prepiske u kojima on kaže da Miksi nije sa vama na moru nego u ludnici, Bože sačuvaj ako je spao da se takvim lažima služi – napisao je neko Mariji u poruci, na šta je ona odgovorila:

– Naravno da nesrećnik laže kao i uvek. Smr*dina nesrećna, jadna, ni kučeta, ni mačeta, ali za odrona bolje. Nije dete za monstrume. Razj… porodica, on kao vuk samotnjak, nesrećan, vodi tuđe živote – istakla je Marija Kulić.

Ipak, u poznatom letovalištu od Miljane nema ni traga, ni glasa, a s druge strane, Marija je uhvaćena blizu plaže, gde se kratko zadržala i zaputila ka hotelu. Podsetimo, Miljana Kulić diskvalifikovana je iz “Elite” samo pet dana pred finale, zbog čega je u obavezi da isplati 50.000 evra. kurir.rs/telegraf

Share this content:

You May Have Missed