POSLE ODLASKA MARINE TUCAKOVIĆ SVE MANJE DOBRIH PESAMA?! Novinar naveo imena glavnih autora i čime se bave: U VELIKOJ SU KRIZI!

POSLE ODLASKA MARINE TUCAKOVIĆ SVE MANJE DOBRIH PESAMA?! Novinar naveo imena glavnih autora i čime se bave: U VELIKOJ SU KRIZI!

Odlazak jednog od najvećih tekstopisaca sa ovih prostora, Marine Tucaković nenadoknadiv je gubitak za domaću muzičku scenu. To smatraju mnogi, a među njima i novinar Kurira i voditelj emisije Stars specijal na Kurir televiziji Goran Jovanović.

Smatra da se nakon Marininog odlaska oseća velika praznina i da je nedostatak dobrih pesama i hitova u velikoj meri posledica krize autorstva. Naveo je autore koji trenutno kod nas najviše stvarao i čime se trenutno bave.

– Naši autori su u velikoj krizi i velikoj defanzivi. Evo pojasniću. Marine nema. To je nedostatak koji se ne može nadoknaditi i praznina koja se ne može popuniti. Šta se dešava?

– Braja gubi svoju zvezdu vodilju, nekoga sa kim može da se poredi, mada sa Marinom može da se poredi samo u svojoj glavi, ali u realnosti još ima da radi da bi joj se približio. Trenutno živi od stare slave i od Prijovićke.

– Steva Simeunović pravi decu pod stare dane i reciklira pesme. Prodaje ih ponovo drugim izvođačima.

– Handanović se oženio, ali on bez Marine opet nije to što je bio i ona mu jako fali kao i svim autorima sa kojima je radila.

– Goran Ratković Rale od pevačice do pevačice, od veze do veze. Radi nešto, ali znamo svi: ko oženi pevačicu opština ga sahranjuje tako da još ima da se radi.

Što se tiče Milija, njemu takođe fali Marina.

Bane Opačić uglavnom letuje, zimuje, sedi po Kubama. Nemam ništa protiv da oni uživaju samo nemojte da pričamo da nedostatak dobrih pesama nije do autora. Do autora je. Kurir.rs

Share this content:

You May Have Missed