“5.000 EVRA ŠTETE SU NAPRAVILI”! Maja i Stanislav SE POTUKLI U HOTELU?!

“5.000 EVRA ŠTETE SU NAPRAVILI”! Maja i Stanislav SE POTUKLI U HOTELU?!

Maja Marinković i Stanislav Krofak, koji su započeli ljubavnu vezu tokom učešća u rijalitiju “Zadruga 7 – Elita”, doživeli su prekid nakon mesec dana. Ipak, iako su njihovi pokušaji da funkcionišu u okviru rijalitija završeni neuspešno, par je, uprkos tome, uspeo da se zbliži pred kraj njihovog boravka u rijalitiju.

Tokom poslednjih dana, provodili su mnogo vremena zajedno i izrazili želju da pokušaju svoju sreću i van rijalitija, ako njihov odnos bude i dalje tako funkcionisao.

Međutim, realnost života van rijalitija pokazala se kao mnogo kompleksnija. Prema nedavnim navodima sa Fejsbuk stranice koja se bavi popularnim rijaliti programom, Maja i Stanislav su se suočili sa ozbiljnim problemima u svom odnosu.

Fejsbuk stranica je objavila uznemirujuće tvrdnje koje su kasnije preneli i domaći mediji. Prema objavi, Maja i Stanislavsu imali određenih nesuglasica, ali su ipak u kontaktu. Ova drama između Maje i Stanislava ne samo da je privukla pažnju medija, već je i izazvala podeljene reakcije javnosti koja se sada pita šta će se dalje dešavati sa ovim dvojicem.

Jedno je sigurno: Maja šta zamisli, to će se i ostvariti, a ako želi da izgladi odnos sa Stanislavom, tako će i biti.

Podsećamo, Stanislav je nedavno operisao nos i sada se oporavlja, a mnoga nagađanja idu u smeru toga da je Stanislav operisao Majin hirurg. Da li će sada popularni MMA imati nos kao Marinkovićeva, ostaje nam da saznamo… ekskluziva.ba

Share this content:

You May Have Missed