Saša Popović na liječenju u inostranstvu: Pogoršalo mu se zdravstveno stanje

Saša Popović na liječenju u inostranstvu: Pogoršalo mu se zdravstveno stanje

Zdravstveno stanje Saše Popovića kreativnog direktora Grand produkcije pogoršalo se. Popović je, kao što smo već pisali, u maju mesecu pao niz stepenice i polomio nogu, zbog čega je nedeljama kasnije nosio gips.

Sale je bez obzira na prelom nastavio da radi, pa je prisustvovao finalu Zvezde Granda. Međutim, u međuvremenu stanje mu se pogoršalo.

– Saša teško podnosi kada nije dobro, jer je on čovek od akcije. Njega ne drži mesto i sve konce voli da drži u svojim rukama, zato i jeste tako uspešan. Kada je polomio nogu i to pred samo finale “Zvezda Granda” baš se iznervirao, ali ga to nije sprečilo da bude prisutan i sve obaveze završi do kraja – rekao je izvor Sveta i dodao:

– Međutim, kada je na kontroli ustanovljeno da nije sve kako treba i da će oporavak duže trajati, baš ga je pogodilo. Ovog leta mora je da preskoči odmor i da se posveti zdravlju i oporavku. Supruga Suzana mu je najveća motivacija i ne odvaja se od njega.

– Suzana je optimista i lagana je, ona je tu da ga smiri i njegov je glas razuma, tako da se i sama odrekla godišnjeg odmora jer ne želi Sašu ni na trenutak da ostavi samog – zaključuje izvor. AUTOR: SVET FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES

Share this content:

You May Have Missed