Došli ‘kupiti mladu’, prodaja završila u sekundi: Pogledajte što je Hrvat donio

Došli ‘kupiti mladu’, prodaja završila u sekundi: Pogledajte što je Hrvat donio

U mnogim je dijelovima Hrvatske svadbena tradicija ‘kupnja mlade’, kada bi po običaju mladoženja mladu kupio nevcem, ali ima i maštovitijih ‘kupnji mlade’, čemu svjedoči i snimka s Insatgrama zagrebačkog Dinama.

Naime na Instagram profilu zagrebačkog kluba osvano je video o ‘kupnji mlade’, uz komentar ‘Kad se sestra proda za Dinamov dres’, a veseli svatovi nalaze se ispred jedne kuće, gdje pokušavaju ‘kupiti mladu’.

U jednom trenutku, očito brat od mlade podiže dres Dinama, uz glasno odobravanje svatova, a mlada je ‘kupljena’ Dinamovim dresom te izlazi iz kuće i odlazi u zagrljaj odabraniku njenog srca.

O neuobičajenim ‘kupnjama mlade’ svjedočili su i svatovi Krunoslava i Ivane Topolko, koji je sa svojim kumom i prijateljima po mladu dojahao na konju, a budući tast i Ivanina obitelj pripremila mu je narančastu miješalicu s lopatom i pijeskom, jer se bavi građevinom, no Kruno ih je preduhitrio pa je sa sobom doveo mikser i tri kubika betona.

“Naša predviđanja pokazala su se točna. Za mene i kuma pripremili su sve kako bismo ručno miješali beton. Ipak, preveslali smo ih jer smo doveli svoj mikser i tu sam prošao prvu prepreku da dođem do svoje Ivane”, ispričao je Kruno kako je betonom ‘kupio mladu’, dok je jedan mladoženja pokušao podvaliti lažne novčanice za lažnu mladu:

“Pripremili su nam lažnu mladu koju smo ‘kupili’ lažnim novčanicama. Pokušali smo ih prijeći i na toj prepreci, ali uhvatili su nas, pa sam za svoju mladu ipak morao ‘iskeširati’ jedan iznos. No kad sam ju vidio, srce mi je zaigralo i zaboravio sam na sve, htio sam da je samo moja”, ispričao je mladoženja. dnevno.hr

Share this content:

You May Have Missed