POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE NA HALKIDIKIJU “On je pao i udario GLAVOM O STUB”: Oglasio se mlađi brat mladića koji je poginuo u luna parku

POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE NA HALKIDIKIJU “On je pao i udario GLAVOM O STUB”: Oglasio se mlađi brat mladića koji je poginuo u luna parku

Mladić (19) poginuo je u luna parku na Halkidikiju, kada se slomila stolica na vožnji na kojoj je bio, a njegov mlađi brat podelio je potresne detalje ove tragedije. Sve se odigralo u zabavnom parku u Pefkohoriju na Halkidikiju, pošto je 19-godišnji mladić preminuo nekoliko sati nakon što je teško povređen u ranim jutarnjim satima u ponedeljak.

Mladić iz Verije, koji je sa porodicom bio na Halkidikiju, posetio je u ponedeljak uveče zabavni park kako bi se zabavio i teško se povredio kada se polomila stolice na vožnji na kojoj je bio. Odmah je obaveštena Hitna pomoć, koja je 19-godišnjaka prevezla u Dom zdravlja Kasandra, gde su lekari konstatovali da je već kasno i da se 19-godišnjak onesvestio.

Policija je uhapsila 58-godišnjeg vlasnika zabavnog parka, dok će biti obavljeno veštačenje kako bi se utvrdili tačni uzroci nesreće. Šesnaestogodišnji brat stradalog mladića, koji je bio sa njim i morao majku da obavesti da mu je brat poginuo, za “Nevsit” opisuje kako se nesreća dogodila.

-Bio sam sa bratom na istoj vožnji. Sedeo sam odmah pored njega. Čini se da su bile loše održavane te sprave. Sve je išlo prebrzo, više nego što je trebalo. Imao sam sreće i vrlo brzo sam reagovao i uhvatio se da ne padnem i ja. Moj brat je pao i udario je glavom o stub. Došli smo iz Verije na Halkidiki na odmor sa mojom majkom i mojom braćom i sestrama i sve se ovo desilo – kaže brat stradalog mladića. (Halkidiki News)

Share this content:

You May Have Missed