KARLEUŠA KOMENTARISALA FOTOGRAFIJU DUŠKA TOŠIĆA! Pop diva oduševila naciju, jednom rečju jasno dala do znanja šta je najbitnije!

KARLEUŠA KOMENTARISALA FOTOGRAFIJU DUŠKA TOŠIĆA! Pop diva oduševila naciju, jednom rečju jasno dala do znanja šta je najbitnije!

Jelena Karleuša i Duško Tošić su, kako mediji prenose, u procesu brakorazvodne parnice, a pop diva šokirala je javnost potezom i pokazala da je jaka i stabilna žena kojoj su prioricec naslednice.

Starateljstvo nad ćerkicama pripalo je njoj, ali fudbaler može da provodi koliko god vremena želi sa Atinom i Nikom, pa najnovija fotografija fusbalera nikog nije iznenadila. Dok pevačica vredno nastupa širom naše zemlje, puneći trgove gde god da se pojavi, fudbalski menadžer je odlučio da naslednice odvede na kratko putovanje u Madrid.

Naime, Duško je objavio fotografiju sa ćerkama iz lože stadiona “Santjago Bernabeu”, a pozitivni komentari i dalje ne prestaju da se nižu. Ipak, jedan je posebno privukao pažnju, a to je upravo komentar Jelene Karleuše koja nije ostala imuna pa je morala da kaže šta ima.

Karleuša je kratko prokomentarisala niz fotografija jednom rečju:

– Mamina!

Ona je time dala do znanja da šta god da se dešavalo između nje i njegov partnera, da će njene ćerke uvek biti centar njenog sveta i da im ponosna mama uvek pruža pažnju, nežnost i ljubav bez obzira na sve. Kurir/Hello – prenela Ana Sabotinovski

Share this content:

You May Have Missed