Severina reagirala na izjavu Jelene Karleuše: ‘Vire ti vezice iz Vučićevog velikog gluteusa’

Severina reagirala na izjavu Jelene Karleuše: ‘Vire ti vezice iz Vučićevog velikog gluteusa’

Kontroverzna srpska turbo-folk pjevačica Jelena Karleuša poručila je postoji ‘poseban krug pakla’ za sve one koji podržavaju Severinu Vučković, a ustvrdila je i kako je naša pjevačica “gora od švercera i dilera”.

Severina je na svom Instagram profilu objavila screenshot članka s Karleušinom izjavom, ali i reakcijom korisnika mreže kojom je poslala jasnu poruku.

“Karleuša diplomirala Vučićevu školu za pačiće male pa sad ona zna manipulirati činjenicama jednako dobro kao što zna i pjevat, samo što sad pjeva pjesme čije tekstove joj piše čovjek s velikim gluteusom, pa Jelena s punim pravom kad ga pogleda kaže sebi “uh mashallah”, stoji komentar korisnika Instagrama uz napomenu: “Pertle ti vire iz Vučićevog gluteusa, koji je poprilično velik dok ti možeš stati u njega”.

Riječ je o samoj jednoj od stotina reakcija na nedavni incident koji se dogodio na granici sa Srbijom, a uslijed čega je Severina zadržana satima te ispitivana od strane policije da bi nakon toga bila puštena, ali je odlučila vratiti se nazad u Hrvatsku, iako je trebala otići u Beograd na gažu.

Vrlo brzo se doznalo i tko je angažirao našu pjevačicu u Beogradu, ali i kome je to trebala pjevati. Kako doznaje Direktno.rs, pjevačica se zaputila na privatnu proslavu Dragana Ruvarca, direktora firme “Stefial“, kojeg srpski mediji nazivaju “SNS graditeljem” zbog toga što je nelegalno gradio građevinski kompleks u beogradskoj općini Vračar, zajedno s bivšim nogometašem i trenerom Crvene zvezde, Dejanom Stankovićem.

Kako pišu srpski mediji, na proslavi na kojoj je trebala pjevati Severina, većina uzvanika bili su pripadnici SNS-a, odnosno Srpske napredne stranke. Osim toga, navode kako je Suzana Vasiljević, savjetnica predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koja je bila među uzvanicima, urgirala da se Severina pusti s granice, odnosno da uđe u zemlju.

Prije nekoliko godina upravo je Ruvarac bio taj koji je s Dejanom Stankovićem osigurao Vučiću as u rukavu kada je išao na susret sa nezadovoljnim građanima Srbije u Laplje Selo. Među ostalim, građani su tada tražili rješenje za djelatnike Centra za socijalni rad iz Prilužja, kojima je trebalo terensko vozilo. ekskluziva.ba

Share this content:

You May Have Missed