Da li je ovo najbizarniji način otkrivanja pola deteta? Roditelji organizovali proslavu, pa razbesneli korisnike na mrežama

Da li je ovo najbizarniji način otkrivanja pola deteta? Roditelji organizovali proslavu, pa razbesneli korisnike na mrežama

Žurke povodom otkrivanja pola deteta, postale su sve popularnije i na našim prostorima. Roditelji često organizuju grandiozne proslave, a neretko se koriste i ne tako konvencijalnim načinima za otkrivanje pola.

Na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter) trenutno je viralan video jedne takve proslave, a način na koji su saznali pol bebe je posve viralan. Na snimku koji je objavljen vide se dve džinovske bebe, jedna u plavom, a druga u rozem, koje se tuku i gurkaju.

Ona beba koja pobedi, tog pola će biti dete, bila je zamisao roditelja, koja je zgrozila mnoge korisnike u Srbiji.

“Kako im ovakve ideje padnu na pamet”, pitaju se korisnici društvene mreže X.

U ovom videu pobedila je beba u plavom odelcetu, što znači da će budući mama i tata dobiti sina. Svi su navijali i na kraju pobednika nagradili gromoglasnim aplauzom, a mreže su se usijale.

“Ovo spada u pakao”, “Ništa gluplje u životu ne videh”, “Užasi postmoderne”, “Glupost godine”, “Blam me njihovog blama”, “Definicija pojma – ima posla ko hoće da radi”, bili su samo neki od komentara na ovaj video. (Kurir.rs/I.M.)

Share this content:

You May Have Missed