“Ti si jedna divlja svinja, zato te ja sada ostavljam” Lazaru Ristovskom 39 godina mlađa djevojka uputila ove riječi

“Ti si jedna divlja svinja, zato te ja sada ostavljam” Lazaru Ristovskom 39 godina mlađa djevojka uputila ove riječi

Glumac Lazar Ristovski već neko vreme je u vezi sa koleginicom Anicom Lazić, koja je od njega mlađa 39 godina. Nakon razvoda od supruge Danice Ristovski, započeo je novu vezu koja često izaziva kritike zbog velike razlike u godinama.

U skladu sa scenarijem, Lazar je iz postave “Tima snova” izbacio svoju bivšu suprugu Danicu i za njegov nastavak doveo četiri desetljeća mlađu djevojku Anicu; njih dvoje su nedavno viđeni zajedno u seriji.

Naime, Anica i Lazar našli su se u srcu šume kada mu se ona obratila ovim riječima:”Ti si divlja svinja, a ova šuma je tvoj dom, zato te ostavljam da tražiš travu i žir”, rekla je Anica.Razvod nakon 42 godine braka.Lazar je trenutno u vezi s 39 godina mlađom Anicom, a prošle je godine otkrio da se razveo od bivše supruge Danice Ristovski.

– Ova tema je za nas izazovna i ne bi bilo umjesno senzacionalizirati je u tabloidima. Još uvijek smo, ako smijem reći, dvoje istaknutih i izvanrednih umjetnika koji su došli do zaključka našeg zajedničkog putovanja. Nakon službenog razvoda nastavit ćemo svatko svojim putevima koji će se nedvojbeno ponovno križati i spajati, iako na drugačiji način. Naše razdvajanje nije bilo zbog drugog muškarca ili žene; nego smo jednostavno iscrpili energiju koja nas je nekoć spajala.

Iako nam je pridržavanje tradicionalnih vrijednosti možda omogućilo da ostanemo zajedno kako bismo nešto dokazali – iako nisam siguran kome – svakako je poštenije i zdravije za nas napraviti ovaj izbor. U posljednje vrijeme gledamo se očima u kojima je nestala strast, uzbuđenje i ljubav koja nas je držala više od četrdeset godina, ispričao je glumac u intervjuu za “Gloriju”, napominjući da ova odluka nije bila laka.

– Bez sumnje je izazovno. Međutim, životna energija zaslužuje poštovanje i praćenje kako bi se spriječile bolesti. Ova energija zahtijeva vlastiti prirodni tok; kada se taj tijek ometa ili nasilno zaustavi, može dovesti do tragičnih ishoda i zaključaka. Mi smo dva bića dostojanstva, zbog čega naše razdvajanje nosi osjećaj časti. Mnogi pojedinci dožive razvod, a ja sam nekoć vjerovao da je to neljubazno i ​​nepravedno.

Ipak, nije li bolje da dvoje ljudi koji su izgubili želju za suživotom zaključe to poglavlje i nastave vlastiti, živahniji i zdraviji život? Zajednički život samo nekoliko mjeseci može se činiti kao kraj svijeta, ali to ne uništava dom koji smo gradili godinama. Naša djeca će i dalje posjećivati ​​taj dom, kao i mi. Taj dom ostaje zauvijek otvoren za sve nas – naveo je Lazar Ristovski. magazindan.info

Share this content:

You May Have Missed