Haos u porodici zbog Borinog testamenta: Poznata pjevačica i Čorbina prijateljica otkrila detalje

Haos u porodici zbog Borinog testamenta: Poznata pjevačica i Čorbina prijateljica otkrila detalje

Legendarni muzičar Bora Đorđević napustio nas je pre sedam dana u svojoj sedamdeset i drugoj godini usled zdrvastvenih problema koje je imao s plućima. Tek što je frontmen “Riblje čorbe” sahranjen mnogi su počeli da se pitaju da li postoji testament Bore Đorđevića i kako će njegova imovina biti podeljena.

Borina dugogodišnja prijateljica Meri Cakić izjavila je za Republiku da će se desiti veliki haos u porodici kada se otvori testament.

– To će biti šou program kada se otvori testament, on je prvo dete usvojio kao njegovu ćerku. Mislim da, ostavio mi je dušu i slike, to sećanje imam. Ja poručujem da legende ne umiru, a kada budem stigla tamo, napravićemo spektakl za sve naše drugare, za napuštene životinje, ne samo tango, veći hit – rekla je Meri.

Bora Đorđević je sa prvom suprugom Draganom u braku bio godinama. Ona mu je podarila sina Borisa, a on je usvojio i njenu ćerku Tamaru koja je Boru uvek doživljavala kao oca, što dokazuju i suze na njegovoj sahrani.

Posle razvoda od Dragane, Đorđević je oženio Aleksandru, ali njihov brak nije dugo potrajao. Nakon nje muzičar je sreću pronašao pored 28 godina mlađe Dubravke s kojom se skućio u Ljubljani.

Kada je imovina Bore Đorđevića u pitanju poznato je da je pred smrt prodao stan u Beogradu i kupio kuću na Avali, ali nije poznato da li poseduje još neku nekretninu. Takođe je nepoznato i kome će njegova imovina pripasti iako se šuška da je Bora pre odlaska u bolnicu napisao testament. AUTOR: SVET IZVOR: REPUBLIKA

Share this content:

You May Have Missed