SAOPŠTENI DETALJI TRAGEDIJE UČESNIKA ELITE 8: Umrli su mu na RUKAMA, jeziva smrt svima ZALEDILA KRV u žilama!

SAOPŠTENI DETALJI TRAGEDIJE UČESNIKA ELITE 8: Umrli su mu na RUKAMA, jeziva smrt svima ZALEDILA KRV u žilama!

Đole Kralj, učesnik osme sezone rijalitija “Elita 8”, otvorio je dušu i otkrio javnosti intimne detalje iz svog života, posebno se osvrnuvši na porodičnu tragediju koja ga je zadesila. Kako kaže, odrastao je u “složnoj, ali turbulentnoj romskoj porodici”, a zatim je i podelio svoje sećanje na detinjstvo i stresne situacije koje su ga obeležile.

Odrastao sam u složnoj turbulentnoj romskoj porodici, to je ogromna porodica Nikolić. Odrastao sam u velikoj kući, završio ekonomsku školu, imao sam lep život dok su mi roditelji bili živi, oboje su mi umrli na rukama gde sam doživeo veliki stres, pogotovo zbog oca gde nisam očekivao jer je imao neki napad. Brat je svoj život sačinio sa decom i ženom a ja sam ostao sa majkom i sestrom, uvek sam želeo da sačinim sve mojom majci jer se borila za nas – rekao je Đole u emisiji “Ispovesti elitara”, pa dodao:

Uvek sam se snalazio na neki svoj način koji sam ja znao, zaposlio sam se u hot lajnu gde mi je to sredila jedna komšinica, umeo sam da promenim glas i svi su mislili da sam žensko. Odma sam bio primljen i tu sam radio punih pet godina, nekoliko puta sam se zadovoljio i lično jer ipak čuješ neki lep muški glas i bude ti lepo. Nisam ponosan što sam toliko psovao u “Zadruzi 5” jer ja nisam takav spolja i to mi je jedino zbog čega se kajem.

Podsećanja radi, pre ulaska u “Elitu 8”, Đole je doživeo ozbiljan sudar koji ga je doveo do hospitalizacije. On se tada obratio javnosti putem društvene mreže Instagram, deleći tužne vesti, ali i zahvalnost za preživljavanje ovog teškog iskustva.

Hvala Bogu udes koji sam preživeo je spas sa Božije strane – napisao je Đole Kralj fotografijom iz bolesničke postelje. Autor: Republika/P. R.

Share this content:

You May Have Missed