Srpska voditeljka se sa 46 udala za milionera i živi bajku: U braku su 10 godina, ona mu je treća žena

Srpska voditeljka se sa 46 udala za milionera i živi bajku: U braku su 10 godina, ona mu je treća žena

Da se snovi ostvaraju i da žena nema “rok trajanja” kako pokušavaju već vekovima da nas ubede, dokaz je ljubav Branke Nevistić i Branislava Grujića koja traje nepunih 15 godina. Grujić je predsednik jedne građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje širom Evrope, a između ostalog je vlasnik još pet preduzeća.

Branka i Branislav prvi put su se zabavljali 2010. godine, godinu dana kasnije su se rastali, ali su se 2012. pomirili. Intimno venčanje održano je 2014. u Veneciji, a prisustvovalo je svega tridesetak zvanica. Bivša voditeljka iz vanbračne zajednice sa Momčilom Lavrnićem, sadašnjim mužem Ane Stanić, ima sina Luku, dok Branislav takođe iz prethodnog braka ima sina, prenosi “Blic”.

– Budući da su vezu skrivali daleko od očiju javnosti, Branka i Bane su odlučili da se venčaju u inostranstvu kako bi izbegli paparace i prisustvo medija. Njena želja je bila da to bude Venecija, pošto su već nekoliko puta bili tamo. Ona je angažovala poznatu italijansku agenciju za organizovanje svadbi, a svečana ceremonija održaće se u jednom od najluksuznijih hotela u tom romantičnom gradu. Na venčanju će biti oko 30 zvanica, njihovih prijatelja i članova porodica, a koliko znam među poznatim svatovima naći će se voditeljka Maja Žeželj, kao i glumac Dragan Bjelogrlić, koji će doći sa suprugom Majom – ispričao je tada izvor za “Alo”.

Branka ne krije svoju sreću, te često sa svojim pratiocima deli male i velike momente iz svog ljubavnog života.

– Branislav je sreća moga života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek s kojim želim da ostarim – rekla je za “Story”. (Ona.rs)

Share this content:

You May Have Missed