Ceca izjavila da je Viki najzgodnija pjevačica, ali se Miljkovićka skinula u kupaći i pokazala šta je istina (FOTO)

Ceca izjavila da je Viki najzgodnija pjevačica, ali se Miljkovićka skinula u kupaći i pokazala šta je istina (FOTO)

Viki Miljković važi za pevačicu koja nikada svoj fizički izgled nije stavljala u prvi plan, međutim, kolege su uvek isticale da je jedna od najzgodnijih pevačica. A da li je to zaista istina vidi se po fotografiji na kojoj je Viki Miljković u kupaćem kostimu.

Ona je na svom Instagram profilu prvi put posle višedecenijske karijere objavila nešto provokatvnije fotografije koje su oduševile sve. Ceca Ražnatović i Sanja Đorđević su jednom prilikom istakle da je njihova kuma Viki jedna od najzgodnijih pevačica na estradi, te da je na njoj sve prirodno.

Viki je sada, skinuvši se u kupaći, pokazala da li je to zaista tako. Na pitanje zašto je baš sad posle toliko godina rešila da pokaže kako izgleda u kupaćem kostimu, Viki je imala spreman odgovor.

– Malo sam smršala – rekla je šaljivo pa nastavila:

– Taške je na posebnom režimu ishrane Ane Petrović, pa sam mu se i ja pridružila i smršala sam nekoliko kilograma – otkrila je Viki.

Međutim, pored toga što kolege ističu da je Miljkovićeva veoma zgodna, Đorđe David je nedavno istakao da je ona i najbolji čovek na estradi.

– Ljudi, Viki je najbolji čovek na estradi kojeg sam ja upoznao za 58 godina. Nisam sreo osobu u ovom poslu koja nema ni jedan gram zla, zavidnosti, sujete… Ako mi je iko u životu pomogao onako obilato za ovih četiri-pet godina koliko sam u žiriju svojim savetima, vremenom, smirivanjem mog ustreptalog duha to je Viki Miljković. Beskrajno sam joj zahvalan – rekao je roker nedavno. AUTOR: SVET FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM

Share this content:

You May Have Missed