Aleksandra Prijović najavila još jedan koncert u decembru: Evo gdje će biti održan

Aleksandra Prijović najavila još jedan koncert u decembru: Evo gdje će biti održan

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović odlučila je da svoju prvu veliku turneju pod nazivom “Od istoka do zapada” završi upravo u glavnom gradu Srbije, u Beogradu, o čemu je obavijestila i svoje vjerne fanove.

Prijović je čak tri puta napunila beogradsku Arenu, a 22. decembra će veliki broj ljubitelja njene muzike još jednom moći da uživa u velikom broju hitova muzičke zvijezde. Ona je koncert zakazala za 22. decembar ove godine.

– Vraćamo se kući, Beograde vidimo se 22.12.2024. – napisala je u opisu videa u kom su sabrani svi najljepši trenuci sa njene turneje.

Inače, nakon serije uspješnih nastupa, Aleksandra je najavila i još jedan koncert u Dvorani Gripe 10. novembra. Splitska publika imat će priliku da ponovo uživa u njenim hitovima i doživi noć za pamćenje.

– Hvala vam dragi moji! Vidimo se i drugu noć u Splitu – izjavila je Aleksandra Prijović za Extra FM, izražavajući svoje uzbuđenje i zahvalnost fanovima koji su joj omogućili da ponovo nastupi u ovom gradu.

Aleksandra često u intervjuima koje daje za medije ističe kako joj je suprug Filip najveća podrška u životu, a posebno kad je karijera u pitanju, i da je sve ovo zapravo i njegov uspeh. Izvor: Avaz

Share this content:

You May Have Missed