Nika Tošić krenula stopama Jelene Karleuše: Objavila svoj prvijenac, a baš ovo je spasilo život njene majke

Nika Tošić krenula stopama Jelene Karleuše: Objavila svoj prvijenac, a baš ovo je spasilo život njene majke

Čuveni beli zid predstavljao je spas za popularnu pevačicu, a njena naslednica je stala ispred njega i zasenila pratioce. Nika Tošić, kćerka pevačice Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška Tošića, oduševila je pratioce na društvenoj mreži Instagram novom objavom.

Mala Nika, po svemu sudeći, odlučila je da ide stopama poznate majke Jelene, a o tome svedoči lokacija koju je izabrala za fotografisanje. Na slici, Nika pozira ispred jednostavnog, belog zida, dok sunčeva svetlost baca nežne senke na zid iza nje.

Obukla je belu, laganu bluzu sa naborima i tankim bretelama, koja se u predelu struka vezuje i naglašava njenu figuru. Kombinovala je ovaj gornji deo sa dugom, belom suknjom od prozračnog materijala, stvarajući minimalistički, a istovremeno romantičan letnji stajling.

Njena talasasta kosa puštena je prirodno da pada niz ramena, a šminka je diskretna i prirodna, što dodatno ističe njene godine. Fotografija odiše jednostavnošću i elegancijom, a Nika je očigledno nasledila majčin osećaj za stil i modu (pogledajte klikom OVDE).

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nika Tosic (@nika.tosic)

Dobro poznat podatak je da je Jelena Karleuša nakon koncerta na Ušću 2013. godine doživela medijski linč, te dugo vremena bila bez angažmana, ali u tom trenutku baš beli zid ispred kog se fotografisala za društvene mreže ju je plasirao u svet.

Paralelno sa svom tom agonijom, otkrili su me svetski mediji koji su počeli da objavljuju slike koje sam slikala ispred belog zida na mojoj terasi. Slikala sam se svaki dan tu i kačila slike, to je bio i moj jedini nastup i moj kontakt sa publikom. Ustanem ujutru, našminkam se i odem na terasu. Bila sam predmet podsmeha na društvenim mrežama sve dok te slike nisu završile u svim svetskim medijima. Sve je toliko uzelo maha da mi je otvoreno pismo puno komplimenata napisala Kim Kardašijan sa kojom su me upoređivali, a mnoge svetske TV ekipe su me posetile u Beogradu. Najavljivali su me kao najveću balkansku zvezdu, balkansku Madonu i Gagu, a ja sam vešto lagala kako sam glavna faca u mojoj zemlji skrivajući činjenicu da sam zabranjena i satanizovana. A iskreno, kako bih nekom sa zapada objasnila razloge… kad ih ni ja nisam znala – priznala je svojevremeno Jelena.

Ispred belog zida nastao je veliki broj fotografija, a javnost se pitala ko stoji iza njih. Karleuša je svojevremeno otkrila ko ju je fotografisao.

Instagram dođe kao neki moj modni almanah. Ja sam izabrala jedan beli zid i kada imam vremena ja odaberem neke odevne kombinacije i to slikam. Svi me pitaju ko me slika… Ja imam dame koje rade kod mene kao dadilje i one su otkrile svoj skriveni talenat za fotografiju. Mene slikaju dadilje moje dece. Jedna od njih je sada tu, možete posle da je intervjuišete jer je ona uradila sve te fotografije koje se vrte po mnogim svetskim blogovima – davno je prznala pevačica. Izvor: Srbija Danas

Share this content:

You May Have Missed