Severinin ceo garderober ko jedan stan u Beogradu: Evo koliko iznosi cena i koje brendove preferira najviše

Severinin ceo garderober ko jedan stan u Beogradu: Evo koliko iznosi cena i koje brendove preferira najviše

Hrvatska pevačica Severina, još jednom je dokazala zašto je neprikosnovena modna ikona na ovim prostorima, pojavivši se u savršenoj kreaciji koja je spoj elegancije, ženstvenosti i luksuza. Na sebi je nosila prelepu haljinu brenda Alesandra Rič(brend koji često preferira da nosi princeza Kejt) čija cena iznosi čak 2150 evra. Dragana Mićalović u hit džemperu i čizmama godine: Jedan detalj osvežava svaku modnu kombinaciju

Ova plava haljina, ukrašena zanimljivim printom i belim reverima, ističe njenu vitku figuru i odiše retro šarmom, dok kroj savršeno balansira između sofisticiranosti i romantičnog duha. Dugmad u zlatnoj boji, koja se protežu niz prednji deo haljine, dodaju dodatni dašak luksuza.

Uz ovu zanosnu kreaciju, Severina je odabrala savršen aksesoar – čuvenu torbicu brenda Kristijan Dior, model Lejdi Di, koja važi za simbol vanvremenske elegancije. Cena ove torbice iznosi oko 5 hiljade evra, što samo potvrđuje da pevačica pažljivo bira detalje koji podižu svaki njen stajling na viši nivo. Crna torbica s karakterističnim štepom i zlatnim detaljima savršeno se uklopila uz njen izgled, dodajući notu klasične prefinjenosti.

To joj nije jedini model naravno, poseduje Severina i Lejdi Di tašnicu i u beloj boji, tako da obe iznose oko 10 hiljade evra. Severina je ovaj romantičan i elegantan stajling upotpunila jednostavnim, ali efektnim baletankama, koje su bele boje i nežno naglašavaju njene noge. Njena frizura je, kao i uvek, bila besprekorna – blago talasasta kosa koja pada preko ramena dodatno je doprinosila opuštenom, ali sofisticiranom utisku.

Pevačica je poznata po tome da ume da uklopi razne modne komade i da se istakne u različitom svetlu, tako je skoro na jednom nastupu izgledala kao pravi hiphop guru koji oduševljava. Ona je tada nosila Balensijaga pantalona-štikle koje su izgledale nekonvencionalno, ali i te kako moćno i prelepo. Samo te pantalone iznosile su preko 1100 evra. Severina takođe preferira i efektne aksesoare kao što je demonstrirala naočarima brenda Versače koje koštaju oko 400 evra.

Severina je često viđena u komadima poznatih brendova kao što su Alesandra Rič, Guči, Versače, Balman i Valentino. Cena jednog takvog dizajnerskog komada može da se kreće između 2 hiljade i 5 hiljada evra, dok neka izdanja visoke mode mogu dostići i basnoslovne cene. Severina ima impresivnu kolekciju obuće, od luksuznih brendova kao što su Kristijan Lobutin, Džimi Ču, Manolo Blanik, do brendova kao što su Šanel i Dior. Cena jednog para luksuznih cipela kreće se od 500 do 1500 evra, a poznato je da ona ima mnogobrojne modele.

Njena kolekcija torbi je još jedan segment vredan pažnje. Severina redovno nosi torbice brendova poput Erme, Šanel, Dior i Luj Viton, gde cena jednog komada može iznositi od 3 hiljade evra pa sve do više od 10 hiljade evra za modele poput Birkin ili Keli torbi. Nakit koji Severina nosi često je izuzetno luksuzan, uključujući Kartije, Van Klif i Arpels i Tifani. Cena dizajnerskog nakita može biti veoma visoka, i do preko 10 hilajde evra.

Osim glavnih komada, Severina sigurno ima i mnogo manje luksuznih, ali ipak skupih modnih dodataka, kao što su navedene Versače sunčane naočare, kaiševi, nakit, i svakodnevna garderoba koja takođe dolazi od prestižnih brendova.

Sveukupno, uzimajući u obzir luksuzne brendove koje nosi, procenjena vrednost njenog kompletnog garderobera mogla bi biti lako iznad 100 hiljade evra, što je kao jedan stan u Beogradu. Naravno, ovo je gruba procena, jer kolekcija može uključivati još komada koje nismo videli, retke komade ili limitirane serije koje dodatno povećavaju vrednost, dok sa sigurnošću ne možemo tačno utvrditi. stil.kurir.rs

Share this content:

You May Have Missed