MAJKA SE TUŠIRALA, OTAC ZASPAO NA KAUČU Novi detalji pada dječaka (2) sa terase

MAJKA SE TUŠIRALA, OTAC ZASPAO NA KAUČU Novi detalji pada dječaka (2) sa terase

Majka dvogodišnjeg dečaka koji je u nedelju pao sa trećeg sprata stambene zgrade u centru Novog Pazara u trenutku nesreće bila je u kupatilu i tuširala se, a otac Emil, koji je nešto ranije došao s posla, najverovatnije je zaspao na kauču u dnevnoj sobi.

Incident se dogodio u Ulici Stevana Nemanje, oko 16 sati, u centru Novog Pazara. Dečak je nakon pada davao znake života, ali je posle nekoliko sati podlegao povredama i pored borbe lekara da mu spasu život.

Jedan od rođaka porodice nastradalog deteta kaže da se dete pre nesreće igralo po stanu i da ništa nije ukazivalo na tragediju.

– Majka je sunčan dan iskoristila da sredi stan, dete je trčalo i igralo se po stanu. Kada je muž došao s posla, majka je otišla da se istušira. Otac je najverovatnije zaspao na kauču, a iz sna ga je probudila vriska supruge i majke dečaka – ispričao je rođak za Informer.

Kako se sumnja, dete se popelo na sims i kroz otvoren prozor palo s trećeg sprata na beton.

– Prizor je bio zastrašujući. Roditelji su izleteli iz zgrade i jaukali. Govorili su: „Eci, preživi, molim te“. Međutim, maleni nije izdržao – dodaje on.

Ocu i majci dečaka to je bilo prvo dete. U toku je istraga povodom ove nesreće, a više detalja biće poznato nakon što roditelji dečaka daju izjavu u policiji. Informer/Alo!

Share this content:

You May Have Missed