Nakon žestoke svađe sa suprugom nestao je bez traga: Policija ga proglasila mrtvim, a nakon 10 godina saznaju istinu

Nakon žestoke svađe sa suprugom nestao je bez traga: Policija ga proglasila mrtvim, a nakon 10 godina saznaju istinu

Prošlo je više od decenije otkako je Sendi Dženkin postala samohrana majka dvoje dece, a njen život se zauvek promenio nakon što je njen suprug, Rasel Dženkin, nestao.

Prema izveštajima australijskih medija, sve je počelo nakon jedne žustre svađe, kada je Rasel napustio njihov dom, ostavljajući Sendi i dvoje male dece, četvorogodišnjeg Itana i dvogodišnjeg Čarlija, da se suoče sa životom bez njega. Njegovo iznenada odlazak bio je toliko dramatičan da je porodica, zajedno sa policijom, pretraživala okolinu, a flajeri sa njegovim likom bili su postavljeni svuda, ali bez uspeha. Na kraju, Rasel je proglašen mrtvim, a Sendi i deca su morala da se nose s tugom i gubitkom.

Iako je vreme prolazilo, Sendi je vremenom naučila da živi bez Rasela. Njen život postao je rutina koja je uključivala brigu o deci i svakodnevne obaveze. No, nakon više od deset godina, dogodilo se nešto što je promenilo sve—šokantno otkriće koje je izazvalo talas emocija. Tokom jednog izleta u šoping centar u Sanšajn Koustu, udaljenom oko 1.600 kilometara od njihovog doma, Sendi i njena deca su iznenada ugledali Rasela, živog i zdravog, na samo nekoliko metara od njih.

“Uvek sam verovala da je tu negde. Ali kada sam ga ugledala, nisam mogla da verujem svojim očima. Osećaj je bio potpuno šokantan,” izjavila je za “news.com.au”.

Sendi se prisetila trenutka kada ga je poslednji put videla u septembru 2006. godine, pre nego što je nestao. Tada je, u trenutku kada je skinuo naočare za sunce, shvatila da je to zaista njen suprug. Njene misli su bile pomešane, bila je srećna što ga je videla, ali istovremeno zbunjena.

“Izuzetno je važno za mene i moju decu da imamo neku vrstu zatvaranja. Osećam da bi Rasel trebalo da se javi policiji i potvrdi da je živ, kako bi moji sinovi znali da im otac nije mrtav. Oni su sada stariji i sve više pitaju za njega,” rekla je Sendi, izražavajući svoju brigu za decu koja su odrastala bez očeve figure.

Ova situacija je ostavila Sendi s brojnim pitanjima, a njeni sinovi su sada zbunjeni.

“Ne znam kako da im objasnim da im otac jednostavno nije želeo da bude deo njihovih života. Ovaj susret je bio toliko emotivan, ali i zbunjujući, i ne znam kako da se nosim sa tim,” zaključila je Sendi, ostavljajući vrata otvorena za moguće buduće razgovore s Raselom, koji bi možda konačno mogao da objasni sve. Stil/news.com.au

Share this content:

You May Have Missed