Slavio pobjedu Argentine i htio da skoči u bazen, a nije shvatio da su staklena vrata zatvorena

Zanimljivosti

Slavio pobjedu Argentine i htio da skoči u bazen, a nije shvatio da su staklena vrata zatvorena

Navijači Argentine već danima slave veliki uspjeh svoje reprezentacije koja je nakon 36 godina čekanja uspjela da ponovo osvoji Svjetsko prvenstvo. Iz Argentine nam stižu nevjerovatne slike slavlja, ali jedan od navijača je sve to “prekucao” jer se baš i nije proslavio.

Poznato je da su navijači u Južnoj Americi nevjerovatni fanatici kada je fudbal u pitanju, a to se sada najbolje vidi nakon što je Argentina uspjela da osvoji Svjetsko prvenstvo u Kataru. Gaučosi su po prvi put nakon 1986. godine uspjeli da dođu na krov svijeta, te je Lionel Messi osvojio jedinu titulu koja mu je još nedostajala.

Pobjeda Argentine već se danima slavi širom te zemlje, a jutros su igrači dobili spektakularan doček na ulicama Buenos Airesa i sigurno je da će slavlje trajati još nekoliko dana. Na društvenim mrežama mogu se vidjeti slavlja Argentinaca, ali jedan od navijača se posebno našao u centru pažnje.

@

♬ –

Na TikToku hit je postao video navijača koji je sa svojim društvom gledao utakmicu i bio je izuzetno sretan kada su penali završeni i kada je postalo jasno da je Argentina novi prvak svijeta. On je to htio proslaviti na orginalan način i spremao se da skoči u bazen koji je bio udaljen od njega desetak metara, ali ni slutio nije koliko će da se osramoti.

Dok je trčao prema bazenu i spremao se za skok nije uopšte shvatio da su staklena vrata od prostorije u kojoj je bio zatvorena, te se u punoj brzini zabio u njih i odmah pao na pod. Ostali koji su bili s njim su bili u šoku zbog toga što se desilo, ali jasno je da se nisu mogli sudržati od smijeha. Prišli su mu na kraju pomoći jer je bilo jasno da je doživio dosta ozbiljan udarac, a na kraju je jedan od njegovih drugova sve to javno objavio i on je postao glavna tema na društvenim mrežama. Izvor: Sport Sport