ANDREA JE SAZNALA DA JE MUŽ VARA SA KOMŠINICOM, PA SE UŽASNO OSVETILA! Svi Pričaju O Njenom Postupku

Zanimljivosti

ANDREA JE SAZNALA DA JE MUŽ VARA SA KOMŠINICOM, PA SE UŽASNO OSVETILA! Svi Pričaju O Njenom Postupku

Najgore joj je, kaže Oven, bilo upravo saznanje da je toliko vremena sa ženom koja živi samo nekoliko metara dalje

Lajfkouč Andrea Oven na svom TikTok profilu uglavnom deli savete o ljubavnim vezama, a nedavno je u viralnom videu podelila i vlastito, ne baš lepo, iskustvo s bivšim suprugom. Još je 2006. godine, kaže, saznala da ju je tadašnji suprug sedam meseci varao sa komšinicom, koja je s njim i zatrudnela.

Najgore joj je, kaže Oven, bilo upravo saznanje da je toliko vremena sa ženom koja živi samo nekoliko metara dalje, a u naletu besa odlučila je da se osveti – uzela je makaze i isekla mu donje rublje i pantalone.

– Napravila sam rupu na svakim gaćama i pantalonama koje je posedovao – priča ona.

Pre toga mu je, kaže, napisala poruku koju je ostavila pored uništene odeće.

– Budući da ga ne možeš držati u pantalonama, pomoći ću ti – napisala je u poruci, a sa svojom je pričom i druge žene na TikToku navela da podele slična iskustva.

– Moj je suprug bio sa ženom imena Millie, pa sam sve njegove ormariće napunila s Teta Millie sosom od špageta – podelila je jedna korisnica, a druga je ispričala da je izribala WC sa suprugovom četkicom za zube – i vratila je na mesto.

Oven inače na svom TikTok profilu muškarcima i ženama odgovara na pitanja o toksičnim vezama, važnosti komunikacije, te savetuje kako se nositi s bolnim prekidom ili razvodom.(espreso.co.rs)

@heyandreaowen

Reply to @kevadenee Gaslighting at its finest. #authorsoftiktok #narcrecovery #narcissistsurvivor #divorcedwomen #mentalbreakdown

♬ Night Invasion (Cover DMC Maxx Flash) – DMC Maxx Flash