Snežana Đurišić progovorila o odnosu sa zetom, ne krije da joj održao lekciju: Slušaj ti, nemoj ženu…

Snežana Đurišić progovorila o odnosu sa zetom, ne krije da joj održao lekciju: Slušaj ti, nemoj ženu…

Ćerka Snežane Đurišić slika je i prilika svoje majke, a pored lepote Maja Gvozdenović je od pevačice nasledila i talenat za muziku, ali nikada nije imala želju da se bavi pevanjem.

Maja s porodicom godinama živi i radi u Americi gde je majka često posećuje, jer je veoma vezana za nju, njenu decu, ali i zeta koji joj je, kako je pevačica jednom prilikom šaljivo ispričala, “održao lekciju” nakon što je ćerku predstavila u medijima:

– Rekao mi je: ”Slušaj ti, nemoj ženu da mi ubacuješ u javni svet, u estradu” .

Diva narodne muzike je otkrila da joj zetove reči nisu zasmetale, te da se s njim odlično slaže.

– Moj zet je divan čovek. Voli da sluša svoju ženu kada peva, budući da moja ćerka veoma lepo peva – rekla je Snežana.

Snežana Đurišić veoma je ponosna na ćerku koja je završila dva fakulteta i zasnovala je porodicu onakvu iz kakve je i potekla, zdravu, složnu i uspešnu.

Maja je juče proslavila rođendan, a majka joj se obratila veoma emotivnim rečima:

– Srećan rođendan, Majo. Ljubi te i voli tvoja majka. Budi mi živa i zdrava – napisala je Snežana na svom Instagram profilu.

– Nije krenula mojim stopama, nije htela da krene. Njena priča je da je to zbog toga da njena deca ne bi trpela, to je šamarčina meni. Onda sam joj rekla da je svake godine po mesec dana bila na moru i kako bi mogla lepo da živi da sam ja, na primer, neka nastavnica ili profesorka muzičkog… Postoji cena za nešto što je privilegija u životu, rekla sam joj da to više ne priča, ali nije poslušala (smeh). Ja je volim što je takva”, ispričala je Snežana jednom prilikom u emisiji “Iz profila”. AUTOR: SVET IZVOR: PULS FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Share this content:

You May Have Missed