MESECIMA POSEĆIVAO NJEN SAJT ZA ODRASLE: Kad je saznao ko je ona, ISTINA JE BILA TOLIKO BOLESNA da su završili kod PSIHIJATRA

MESECIMA POSEĆIVAO NJEN SAJT ZA ODRASLE: Kad je saznao ko je ona, ISTINA JE BILA TOLIKO BOLESNA da su završili kod PSIHIJATRA

Platforma OnlyFans pruža priliku za raznovrsni sadržaj za koji korisnici izdvajaju određenu svotu novca. Ipak možete se naći u velikom šoku kada saznate da na ovoj platformi nalog imaju vaši bližnji. Toni Haldorsen, psihijatar iz Norveške, ispričala je kako je oženjeni otac, koga nije imenovao, došao kod nje na terapiju i podelio sa njom šokantnu priču.

Čovek je otkrio kako je slučajno naišao na profil devojke “iz kraja” na Only Fansu po preporuci svojih prijatelja, i nastavio da komunicira sa njom mesecima pre nego što je saznao za njihovu povezanost sa njegovim užasom.

– To je skoro uništilo odnos između njih. Očeva pomisao da uradi nešto seksualno sa svojom ćerkom ga je fizički razbolela. Sada je njeno telo bilo izvor njegovih fantazija – i neverstva – rekao je.

Haldorsen tvrdi da je otac još uvek oženjen majkom svoje ćerke i da ona i dalje ne zna za incident. Nakon perioda savetovanja i sa ocem i sa ćerkom, terapeut ističe da im je sada mnogo bolje, zaključivši da su se „posle ovoga zbližili“.

Haldorsen, koji radi kao seksolog i savetnik za brak/veze, rekla je da se muškarac mesecima divio telu svoje ćerke pre nego što je uznemirujuće otkriće izašlo na videlo.

Objasnio je da nikada nije video njeno lice jer je uvek bilo prekriveno i da nikada nije gledao svoju ćerku golu i tako nije mogao da prepozna ko je to. Muškarac je postavljao zahteve, kupovao sadržaj i ćaskao sa ženom sa druge strane ekrana, navodi norveški list Dagbladet.

Otac, koji je želeo da ostane anoniman, naišao je na profil žene nakon što su mu ga preporučili neki njegovi prijatelji. Pitajući se da li je to neko koga poznaje, ubrzo je počeo da ‘istražuje’ i na kraju sam otkrio istinu.

– Bio je blago šokiran. Nije znao da mu je ćerka na peronu – kaže je Haldorsen.

Ubrzo nakon toga, njegovo mentalno zdravlje je počelo da uzima danak i kontaktirao je terapeuta za pomoć.

– Došao je kod mene kada su mu počele da se pojavljuju misli o samoubistvu.

Otac i ćerka su nehotice mesecima bili u interakciji jedno sa drugim, a Haldorsen je rekao:

– To je skoro uništilo odnos između njih. Očeva pomisao da uradi nešto seksualno sa svojom ćerkom ga je fizički razbolela. Sada je njeno telo bilo izvor njegovih fantazija – i neverstva.

Trebalo bi mu neko vreme da se suoči sa svojom ćerkom, koja je ostala nesvesna dok je njen otac prolazio kroz terapiju. Kada je saznala, “mislila je da je to u najmanju ruku odvratno – rekla je Haldorsen. Žena je mogla da vidi ko ju je pratio, ali anonimni profil njenog oca je zaklonio njihove interakcije. Koliko je ona znala, on je bio samo još jedan entuzijasta koji plaća njen pornografski sadržaj.

– Najteže joj je bilo to što je išao iza majčinih leđa – rekla je terapeutkinja.

Rekla je da je pratila par u godinama od tada i da im je, prema njenom saznanju, sada mnogo bolje, jer je tata sada mogao da bude u blizini svoje ćerke „bez ikakvih problema“. Koliko joj je poznato, ćerka još uvek koristi OnlyFans, a njena majka još uvek ne zna istinu o neprijatnom porodičnom susretu.

Otac i ćerka dali su terapeutu pismeno odobrenje da prepriča svoju priču kako bi podigli svest o mogućim horor ishodima korišćenja anonimnih profila. Haldorsen je naveo brojne primere baka, deda, braće i sestara i starijih članova porodice koji su pronašli svoje rođake na sajtu i pozvao ljude da „budu svesni da se to zaista može dogoditi“.

U ovom slučaju, rekla je, horor je rešen dobrom komunikacijom. (Kurir.rs/DailyMail/I.M.)

Share this content:

You May Have Missed