Supružnici Su Se Dugo Borili S Neplodnošću, A Onda Su Se Obradovali S Dva Para Blizanaca…

Supružnici Su Se Dugo Borili S Neplodnošću, A Onda Su Se Obradovali S Dva Para Blizanaca…

Claire je nekoliko puta pobacila, a kada se činilo da su šanse potpuno propale, ona i suprug otkrili su da je trudna. Nakon ove velike radosti uslijedilo je još veće iznenađenje.

Claire i Louis upoznali su se u izviđačima i vjenčali tri godine kasnije. Louis je dječji psihijatar, a Claire arhitektica. Četiri godine nakon što su započeli zajednički život, suočavali su se s boljkom koju nažalost doživljavaju mnogi parovi – neplodnošću.

Kada se činilo da su šanse da dobiju dijete gotovo nestale, otkrili su da je Claire trudna. Nakon ove velike radosti uslijedilo je još veće iznenađenje …

“Bili smo na ultrazvuku i nervozno smo se pitali hoće li naša beba biti dobro. Onda smo vidjeli dvije djevojčice kako plešu i udaraju me po trbuhu. Smijali smo se i plakali u isto vrijeme. Bilo je ludo” sjeća se Claire.

Nakon godina čekanja, tuge, ljutnje i molitve, Claire i Louis trudnoću s blizancima vidjeli su kao neizmjeran dar s neba.

“Bila je to prava sreća. Trudnoća je prošla bez ikakvih problema, a i porod je prošao bez komplikacija, bez carskih rezova, inkubatora i zdravstvenih problema. Na svijet su došli zdravi dječaci Henri i Georges.”

Nakon poroda obitelj je živjela mirnim životom. “Bili smo sretni što nakon četiri teške godine prolazimo kroz ovo nevjerojatno iskustvo. Blizanci su za nas bili veliki blagoslov.” Louis i Claire smatrali su da su spremni proširiti svoju obitelj u budućnosti. Kada su Henri i Georges imali samo osam mjeseci, Claire je otkrila da je ponovno trudna.

“Bila sam iznenađena … ali i jako sretna. Bila sam smirena i osjećala sam da je ova druga trudnoća nešto zaliječila u meni i našem odnosu.”

Roditelji su bili uvjereni da su blizanci prilika koja se pruža jednom u životu, a onda su na pregledu čuli riječi: “Ma vas dvoje biste trebali početi igrati loto!” Ultrazvuk je i ovaj put pokazao dvije bebe.

Ovaj put Claire je obuzeo strah. “Činilo mi se da je sve odjednom poprimilo goleme razmjere: oprema, automobil…” Čak je i liječnička struka bila malo zabrinuta, jer nema puno studija koje istražuju stanje žena koje su rodile dva para blizanaca za godinu i pol.

No, Claire je i drugu trudnoću i porod preživjela bez problema. Rođeni su Augustine i Joseph. Par je u to vrijeme kupio kuću koju je trebalo temeljito obnoviti. Kada su Augustine i Joseph imali dva i pol mjeseca, šesteročlana se obitelj napokon mogla preseliti u svoj novi dom. Kuća nije bila u potpunosti završena, ali to im je bilo od sekundarnog značaja.

“Imamo četvero zdrave djece i to je ono što je stvarno važno! Sva su nam djeca stigla u isto vrijeme i vjerojatno će sva otići od kuće u isto vrijeme. Stoga ne želim nikada zaboraviti da su ove godine dragocjene i nezamjenjive”, kaže majka, a piše Aleteia.

Claire svaki dan fascinirano promatra njihov odnos i karaktere. Vidjeti ih od početka života kako razgovaraju i prihvaćaju jedno drugo i njihove različitosti vrlo je vrijedno, kaže ona.novizivot.net

Share this content:

You May Have Missed