Perfex otkrio tajnu kako pravi toalet-papir: Srednji sloj je ključni, evo od čega je

Perfex otkrio tajnu kako pravi toalet-papir: Srednji sloj je ključni, evo od čega je

U svetu gde se svakodnevni proizvodi neprestano razvijaju, jedan brend se ističe svojim inovacijama, pa ipak – šta se nalazi u njegovom srednjem sloju toalet-papira, onom koji se golim okom ne vidi?

Sa posebnim fokusom na komfor i održivost, Perfex je napravio troslojni toalet-papir čiji središnji sloj pruža nezapamćen nivo udobnosti, zbog svoje mekoće. Svaki list u troslojnom cotton like toalet-papiru pravi se na posebnoj mašini, jer spoljni listići imaju drugačiji zadatak pri upotrebi od unutrašnjeg. Na kraju, oni se spajaju i postaju jedan troslojni list koji se namotava na rolnu.

Dok unutrašnji, srednji sloj, treba da pruži mekoću, spoljni slojevi se ne kidaju i imaju visoku moć upijanja.

Srednji sloj se ne vidi golim okom, a veoma je bitan, jer njime dodirujemo osetljive delove tela. Poznato je da danas neki toalet-papiri mogu izazvati upalne procese u najintimnijim delovima tela, i ne samo to – na površini recikliranih papira nađene su tzv. večite hemikalije, nastale za potrebe industrije, a sada dolaze u dodir s čovekom i ne mogu lako da budu izlučene. Tako neprirodne nakupljaju se u ljudskom organizmu i utiču na rad žlezda, čak mogu negativno uticati i na plodnost! Upravo zato je važno voditi računa o tome koji toalet-papir koristimo, a da li smo sa Perfexom bezbedni?

Odgovor je – jesmo!

Njegovi svi toalet-papiri su od čiste celuloze, bez trunke reciklaže, nje nema ni u srednjem sloju. Srednji sloj iako nevidljiv golim okom je po svojim karakteristikama kruna svake Perfexove rolne – potpuno je netaknut i savršen.

Naime, zahvaljujući naprednoj tehnologiji, Perfex toalet-papir je napravljen od prirodne sirovine – celuloze, neverovatno mekan na dodir, pružajući maksimalan komfor čak i za najosetljiviju kožu. Središnji sloj povećava izdržljivost papira, čineći ga otpornijim na cepanje. To znači manje listića za potrošnju i veću istrajnost.

Perfex toalet-papir nije samo još jedan proizvod na tržištu. To je rezultat dugogodišnjeg istraživanja i inovacija, sa ciljem da se poboljša svakodnevni život korisnika. Bilo da se radi o kućnoj upotrebi ili korporativnim kancelarijama, Perfex pruža nenadmašan kvalitet koji možete da osetite pri svakoj upotrebi. (Telegraf.rs/PR)

Share this content:

You May Have Missed