Zoki Šumadinac predosjetio kako će umrijeti: Ovako je govorio o problemima koji su ga mučili

Zoki Šumadinac predosjetio kako će umrijeti: Ovako je govorio o problemima koji su ga mučili

Bivši zadrugar i šoumen, Zoki Šumadinac preminuo je noćas, pišu domaći mediji. Zoki Šumadinac umro je u snu, u četrdeset i devetoj godini. Kako tvrdi izvor blizak Zokiju i njogovoj porodici, šoumen je preminuo od posledica srčanog udara.

– Umro je u snu. Zaspao je sinoć i nije se probudio. Imao je problema sa srcem, doživeo je srčani udar – tvrdi izvor koji dodaje da se Zokijevo telo već nalazi u kapeli u Gornjem Milanovcu, ali da nije poznato kada će biti sahrana.

Zoki je strahovao da bi mogao da doživi srčani udar kao da je predosetio da bi to moglo da mu se desi.

– Ja imam veliki zdravstveni problem, zbog srčanih problema mi je ugrađen pesmejker i na terapiji sam. U rijalitiju ću sve vreme biti na lekovima jer ne smem da rizikujem. Samo se nadam da neću imati napade kao prošli put, da neću da padam u nesvest i da umesto da se borim u rijalitiju ležim po bolnicama – rekao je Zoki za Star neposredno pred ulazak u Zadrugu 5.

Zoki je bio poznat i po jakom verovanju da ima isceliteljske sposobnosti, jer je sam za sebe tvrdio da je preživeo tri kliničke smrti.Kako je i sam govorio, rodio se u Beču, ali je živeo i radio u Gornjem Milanovcu, a onda tek postao poznat kada je objavio pesmu „Autotune“ 2018. godine.

Ubrzo potom postao je učesnik “Zadruge 3”, a zatim i “Zadruge 5”, ali se nije dugo zadržao, iako je bio jako zanimljiv zbog smešnih scena sa Janjušem. Tek kada je izašao iz Zadruge, Zoki je otkrio da ima sina. Njegov privatan život je još uvek velika misterija. IZVOR: SCANDAL! FOTO: ATA IMAGES

Share this content:

You May Have Missed