Šefica Dražani poklonila auto o kom je oduvek maštala: “Bila je uz mene kad nisam imala ništa”

Šefica Dražani poklonila auto o kom je oduvek maštala: “Bila je uz mene kad nisam imala ništa”

Dražana Palac iz Gruda nije mogla ni u najluđem snu da sanja da će je pre par dana na poslu dočekati iznenađenje koje će, kako kaže u razgovoru za Telegraf Biznis, pamtiti do kraja života. Naime, ova lepa devojka radi već šest godina u jednom fitnesu studiju, a uz svoju šeficu Lijanu Bodlović je od prvog dana.

– Bile smo zajedno dok je u imala u fitnesu pet žena, a danas imamo preko 15.000 klijenata onlajn. Zajedno smo i u najtežim i u najlepšim trenucim za ovih šest godina – priča Dražana za Telegraf Biznis.

Podršku u dobru i zlu, očigledno je vlasnica salona i Dražanina šefica želela i da nagradi, pa ju je tako iznenadila ključevima novog automobila.

Kako nam priča Dražana, nije ni slutila da se iznenađenje sprema za nju. Zapravo, mislila je da pripremaju veridbu jednoj devojci.

– Ana je rekla da pripremamo jednoj curi iznenađenje i da će se zaručiti, kada sam došla, zapravo oni su svi nas čekali i videla sam auto. To je bio trenutak koji ću pamtiti ceo život – rekla je Draža za Telegraf.

Lijana je poručila da je Draža neko koji je bio uz nju kada nije imala ništa, a da je auto ništa u poređenju sa neprocenjivim darom ljudi kao što je ona.

– Želim joj puno srećno pređenih kilometara uz poruku da ću uvek biti uz nju, baš kao što je i ona za mene. Zajedno smo bile čistačice, bila je moja klijentkinja, moj radnik i prijatelj. Mogla sam je nazvati u ponoć i računati na nju. Znala bi onako skromno spomenuti kako joj je upravo ovaj automobil želja i kako će ga jednom kupiti. Odlučila sam joj ga pokloniti u znak zahvalnosti za sve što ona daje meni. I verujte, koliko god da je Draža bila srećna ja sam još srećnija kad sam videla njene iskrene suze radosnice i kad me zagrlila srcem – rekla je Lijana za hercegovina.info. (Telegraf Biznis)

Share this content:

You May Have Missed