SKANDALČINA! Janjuš završio kod Aneli u KREVETU nakon ABORTUSA – Scena iz Elite koja se svima SMUČILA!

SKANDALČINA! Janjuš završio kod Aneli u KREVETU nakon ABORTUSA – Scena iz Elite koja se svima SMUČILA!

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš saznao da se Aneli Ahmić vratila sa abortusa, odlučio je da se obuče i da joj odmah priđe. Ona je otišla u kuću ,,Odabranih” kako bi legla tokom dana i odmori, a Janjuš joj je prišao i seo kod nje u krevet.

Pokušavajući da priča sa njom, Janjuš je sve vreme govorio Aneli da je iskreno voleo, ali mu je ona u jednom trenutku poručila da je ostavi na miru, da ne želi da razgovara sa njim. Janjušević je nakon nekog vremena ustao i otišao iz Anelinog kreveta.

Podsetimo, takmičarka “Elite” Aneli Ahmić juče je abortirala dete Marka Janjuševića Janjuša u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. Ona je na kliniku stigla nešto pre 11 častova, a napustila je malo posle 15 časova. Pratilo ju je obezbeđenje, koje ju je sve vreme držalo za ruku, prenosi “Blic”. Njena sestra Sita Ahmić oglasila se odmah nakon sestrinog abortusa.

-To je svakako bila njena odluka i na to ima pravo. Niko nema pravo da joj sudi ili sugeriše bilo šta. Mene je ovo veoma pogodilo, a mogu da zamislim kako je njoj. Mislim da joj je jako loše i da će ovo ostaviti veliki trag na nju – rekla je Sita, pa otkrila šta bi sada rekla sestri da može:

-Rekla bih joj da je to tako trebalo da bude, da je Bog to tako hteo… Da mora da bude jaka, nema druge… Šta je tu je – zaključila je Sita vidno potresena za “Pink.rs”. AUTOR: REPUBLIKA/O. B.

Share this content:

You May Have Missed