Jelena i Duško imaju mililone, a kćerke im jedu ovaj jeftini doručak koji rijetko koje dijete voli…

Jelena i Duško imaju mililone, a kćerke im jedu ovaj jeftini doručak koji rijetko koje dijete voli…

Jelena Karleuša liniju je dovela do savršenstva, pa mnogi komentarišu da nikada bolje nije izgledala. Ishrana Jelene Karleuše zaslužna je za to što pop diva izgleda tako.

– Ne bih nikome preporučila moj način mršavljenja – rekla je nedavno Jelena, aludirajući na to da je smršala zbog stresa.

Iako je imala oscilacije u kilaži, pop diva se pobrinula da do promocije novih albuma telo dovede do perfekcije. To je uspela zahvaljujući zdravoj ishrani i vežbama. Da li bila na posebnom režimu ishrane, ili ne, doručak Jelene Karleuše skoro uvek je isti, zdrav a uskusan.

Jelena dan najčešće počinje doručkom koji preporučuje Ana Petrović, nutricionistkinja kojoj domaće zvezde najviše veruju. Ovo jelo priprema se brzo i lako, a veoma je uskusno, zbog toga ga rado jedu i pevačicine ćerke koje kako su starije sve više vode računa o svom izgledu. Iako retko koje dete voli zdrave obroke, to s Nikom i Atinom nije slučaj.

Doručak Jelene Karleuše priprema se na veoma jednostavan način. Sedam kašika ovsenih pahuljica prelijte sa 150 ml ključale vode i dodajte sveže voće. Jelenin izbor su borovnice, maline i mango. Probajte njen predlog.

– Nikad nisam bolesna i smatram da je za to zaslužna ishrana bez mesa. Hranim se velikom količinom voća i povrća. Mnogi će se iznenaditi, ali nikada nisam popila kafu. Dnevno pijem tri litre vode, a slatkiše prezirem. Sve to doprinosi mojoj vitkoj liniji – otkrila je nedavno Jelena. AUTOR: SVET IZVOR: HELLO! FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, PEXELS

Share this content:

You May Have Missed