STEFAN POSTAO LJUBOMORAN, PA SURVAO AUTO U REKU! Kamere sve snimile, oboje su poginuli, namerno je to uradio?

STEFAN POSTAO LJUBOMORAN, PA SURVAO AUTO U REKU! Kamere sve snimile, oboje su poginuli, namerno je to uradio?

Lorena Vecosi (51) i Stefan Del Rea (53), bivši emotivni partneri, poginuli su kada su upali u reku u Kremoni, u Italji, a postoji nekoliko verzija o tome šta se tačno dogodilo te kobne noći. Trenutno karabinjeri analiziraju snimak sa nadzorne kamere koji pokazuje tačan trenutak sletanja automobila u reku Po.

Istražiteljima je sumnjiva činjenica da su bivši emotivni partneri tu noć bili zajedno u kolima i da se baš tada dogodila ova stravična nesreća. Prema svedočenju prijatelja, Lorena je nekoliko puta istakla da se plaši da uđe u kola sa bivšim jer mu “ne veruje”. Takođe, oni su istakli da su se partneri mirno razišli i da nije bilo nikakvih problema, ali da je Stefan postao ljubomoran kada je načuo da njegova bišva ima drugog emotivnog partnera.

Oni su se sastali 4. jula kasno uveče kako bi otišli na večeru, a poginuli su oko 3 sata ujutru sledećeg dana. Jedna od hipoteza je da je Lorena već bila mrtva kada je automobil potonuo u vodu, a druga je da je bila mrtva drogirana. Obdukcija je zakazana za danas kada će se utvrditi svi detalji ovog tragičnog događaja.

Ono što je takođe istražiteljima bilo čudno jeste da je Stefan svratio do roditelja “da se pozdravi” pre susreta sa Lorenom zbog čega su mnogi posumnjali da je to bio “oproštajni pozdrav”. IZVOR: INSTAGRAM/SERBIALIVE_BEOGRAD (Mondo/U. M.)

Share this content:

You May Have Missed