Mirza Hatić Kupio 3 Stana Od TikToka, A Vrata Na Garaži Platio 20 000 Eura…

Mirza Hatić Kupio 3 Stana Od TikToka, A Vrata Na Garaži Platio 20 000 Eura…

Mirza Hatić, poznat po svojim videozapisima na TikToku, otkrio je da je u godinu dana uspio zaraditi impresivnih milion eura. Ovaj nevjerojatni uspjeh postigao je zahvaljujući velikom broju pratitelja i donacijama koje prima putem platforme. Hatić je istaknuo da, da je imao ovu pamet prije 15 godina, ne bi proveo nijedan dan u zatvoru.

“Da sam imao ovu pamet prije 15 godina, nikada ne bih ležao u zatvoru,” izjavio je Hatić, naglašavajući koliko mu je promjena perspektive i korištenje društvenih mreža promijenilo život.

Jedna od prvih investicija koju je Hatić napravio sa svojom zaradom od TikToka bila je kupovina nekretnina. Kupio je tri stana, što predstavlja značajno ulaganje u budućnost. Ove nekretnine ne samo da pružaju sigurnost njemu i njegovoj porodici, već i potencijal za daljnji prihod kroz iznajmljivanje.

Osim stanova, Hatić se pohvalio i kupovinom luksuznih vrata za garažu, koja su ga koštala nevjerojatnih 20,000 eura. Ovaj detalj ističe njegovu sklonost prema luksuzu i želju da svojim uspjehom impresionira svoje pratitelje. Vrata su izrađena po narudžbi i predstavljaju statusni simbol koji privlači pažnju.

Hatić je podijelio i nekoliko savjeta za uspjeh na TikToku. Ključne komponente njegovog uspjeha uključuju dosljednost, autentičnost i angažman s pratiteljima. Redovito objavljivanje sadržaja koji je relevantan i zanimljiv njegovoj publici, kao i interakcija s pratiocima putem komentara i livestreama, pomogli su mu da izgradi snažnu zajednicu i povećava svoju popularnost.

“Angažman sa mojim pratiocima je ključan,” rekao je Hatić. “Uvijek se trudim da odgovorim na komentare i da budem prisutan na livestreamovima, jer je važno da se ljudi osjećaju povezani sa mnom. crnahronika.ba

Share this content:

You May Have Missed