Dalila Dragojević Se Udala Za Biznismena U Ameriku, Marko Joj Bacio Giftove 150 000 Dolara…

Dalila Dragojević Se Udala Za Biznismena U Ameriku, Marko Joj Bacio Giftove 150 000 Dolara…

Dalila Dragojević, poznata balkanska Tiktokerka i bivša rijaliti zvijezda, nedavno je objavila veliku vijest – udala se u Americi za crnogorskog biznismena koji je bio njen gifter na TikToku. Ova romantična priča započela je kada je Dalilin sadašnji suprug počeo slati giftove na TikToku u vrijednosti od 150,000 dolara. Ovi luksuzni pokloni nisu samo impresionirali Dalilu, već su joj i osvojili srce, što je dovelo do braka.

Dalilin suprug je uspješan Crnogorski biznismen poznat po svojim ulaganjima u različite industrije. Njegovo ime je Marko i poznato da je jedan od najistaknutijih poslovnih ljudi u Crnoj Gori. Njegova velikodušnost i romantični gestovi na TikToku brzo su privukli pažnju Dalile i njihovih pratitelja.

Fanovi su bili oduševljeni kada su saznali za Dalilinu udaju. Komentari na TikToku su bili preplavljeni čestitkama i izrazima podrške. “Dalila, zaslužuješ svu sreću ovog svijeta!” napisao je jedan od njenih pratitelja. Drugi su se divili romantičnoj gesti njenog supruga. “150,000 dolara u giftovima! To je prava ljubav,” komentirao je drugi korisnik.

Dalila je obećala da će nastaviti dijeliti svoje avanture sa svojim fanovima i da će ih držati u toku sa svojim novim životom u Americi. crnahronika.ba

Share this content:

You May Have Missed