KOJA ŽENA JE NAJVAŽNIJA – MAJKA, SUPRUGA ILI ĆERKA? Stručnjak zanemeo na odgovore muškaraca, samo jedan je tačan

KOJA ŽENA JE NAJVAŽNIJA – MAJKA, SUPRUGA ILI ĆERKA? Stručnjak zanemeo na odgovore muškaraca, samo jedan je tačan

U vreme kada, prema rečima stručnjaka, brakovi olako “pucaju”, svi žele da znaju tajnu zdravog porodičnog života. Tako je na društvenim mrežama postao viralan snimak ankete za muškarce.

Upitani su koja žena im je najvažnija u životu – majka, supruga ili ćerka. Odgovori su iznenadili psihologa. Većina muškaraca je majku stavila na prvo mesto, mali broj ćerku, a gotovo svi su suprugu stavili na poslednje.

Isabela Braun, psihološkinja i autorka popularnih knjiga, prokomentarisala je ove odgovore. Ona je objasnila zašto nijedan odgovor nije dobar.

“Nijedan od ovih muškaraca nije dao dobar odgovor. Kada ste u braku, vaša žena uvek treba da bude na prvom mestu jer je to jedini pravi način i da naučite svoju decu da supružnik uvek treba da bude prioritet. A u stabilnom domu, punom ljubavi i poštovanja ne postoji šansa za razvod.

Mimo svega, ne znam kako da objasnim fenomen odnosa muškarca i njegove majke, jer u jednom momentu to postaje nezdravo, pogotovo kad odrastu. Jednom sam čak i imala dečka koji mi je rekao da nikada neću moći da mu budem važna kao njegova mama, a to je bilo nakon nekoliko godina veze.

Ne mislim da je pod tim mislio nešto loše, čak mi je i drago što ima dobar odnos sa svojom porodicom, ali ako planirate da provedete ostatak života sa jednom osobom, a mama vam je još uvek broj jedan, onda zaista niste spremni na sve ono što brak podrazumeva”, ispričala je Isabela.

Šta biste vi odgovorili? (MONDO/T.V.)

@theisabelbrown

Ngl… this is why we’re all having such a hard time dating atm 👀

♬ original sound – Isabel Brown

Share this content:

You May Have Missed