ANELI AHMIĆ OTKRILA U ŠTA ĆE ULOŽITI 50.000 EVRA: Iznijela ŠOK-DETALJ o Asminu, a zbog Janjuša se SLOMILA NA KOMADE (VIDEO)

ANELI AHMIĆ OTKRILA U ŠTA ĆE ULOŽITI 50.000 EVRA: Iznijela ŠOK-DETALJ o Asminu, a zbog Janjuša se SLOMILA NA KOMADE (VIDEO)

Nakon uspeha u ovoj sezoni rijalitija, vicešampionka “Elite 7” priznala da planira učešće i u “Eliti 8”. Nakon intenzivne borbe i deset meseci rijaliti programa Anita Stanojlović se istakla kao pobednica “Elite”, osvojivši laskavu titulu i nagradu od 100.000 evra.

Pored nje, Aneli Ahmić se plasirala kao vicešampionka, osvojivši 50.000 evra. Ahmićeva je izrazila zadovoljstvo i zahvalnost podršci koju je dobila od publike, ističući da planira da uloži osvojen novac u kuću i sebe, ali i svoju ćerku Noru.

Takođe, najavila je mogućnost učešća u narednoj sezoni “Elite”, ali istovremeno se osvrnula na tešku situaciju u kojoj se našla nakon rastanka sa suprugom.

Osećam se savršeno, vidim da me je narod podržao. Samo ću sa svojom sestrom porazgovarati, da vidim šta se desilo. Toliko mi je bilo svejedno ko će pobediti, i Anita i ja smo majke. I ovih deset meseci torture koje sam izdržala, što se tiče mog supruga, mog bivšeg partnera, izdržala sam stoički. Ovo mi je još jedan korak da idem dalje – rekla je Aneli, pa dodala:

Novac ulažem u kuću, planirala sam i da kupim nešto. Uložiću u nešto i za mene i za Noru. Postoji mogućnost da uđem u “Elitu 8”, ali Nora je ostala i bez mene i bez oca u isto vreme. On je otišao svojim putem!

Marko Janjušević Janjuš Aneli nije ni čestitao na drugom mestu

Ahmićeva je otvoreno govorila o svom turbulentnom odnosu sa Asminom Durdžićem, te otkrila jedan šok-detalj o njemu, ističući svoju samostalnost i odlučnost da se izbori za starateljstvo nad svojom ćerkom Norom. Takođe, komentarisala je i svoj odnos sa bivšim partnerom Janjušem, ističući emotivnu, ali i razočaravajuću stranu njihove veze.

Posebno emotivno je bilo kada je Ahmićeva pomenula svoj prekid trudnoće, ističući da se nada da će se situacija poboljšati nakon što zagrli svoju ćerku Noru. AUTOR: REPUBLIKA/M. K. V.

Share this content:

You May Have Missed