NAPADNUTA usred programa uživo: Dušica Jakovljević van sebe, odmah joj pritekli u pomoć

NAPADNUTA usred programa uživo: Dušica Jakovljević van sebe, odmah joj pritekli u pomoć

Sinoć je u Šimanovcima priređena žurka za pamćenje, na kojoj su se okupili učesnici ove, ali i svih prethodnih sezona koliko se već emituje šou-program. Aneli Ahmić sinoć je bila gost u emisiji kod Dušice Jakovljević koja se emitovala pre žurke povodom završetka Elite 7.

Ahmićeva je u studiju govorila o utiscima svog učešća tokom deset meseci u rijalitiju, a u jednom trenutku intervju je morao da se prekine. Naime, Aneli je primetila da se sa Dušicom nešto dešava. Voditeljku je napala buba usred programa, nakon čega je počela da vrišti.

Buba me napala izvinite – rekla je Dušica.

– Evo ti je, joj Dušice – uzviknula je Aneli.

Gde je? – vrištala je Dušica i sve vreme se tresla

Publici je ovo bilo smešno, a situacija se nakon nekoliko trenutaka smirila i voditeljka je nesmetano nastavila sa programom. Mnogi su mišljenja da Jakovljevićeva nije nikad bolje izgledala nego sada, a liniju je dovela do perfekcije što se da primetiti.

Voditeljka je jednom prilikom priznala da je nervira kada se upoređuju njene slike od pre nekoliko godina i sad. Smeta joj što oni koji je ne vole nađu fotografiju koja je nastala kada nije ispozirala pred fotoaparatom nego je uhvaćena u nezgodnom trenutku i prozivaju je na mrežama.

– Ima jedna fotografija koja kruži koja je jeziva, jer zavisi sve od ugla kako te neko fotografiše i to je jedna fotografija koja je bila sa neke lokalne televizije, gde ja izgledam katastrofa. Druga je kada sam izlazila iz porodilišta. Ja sam uvek imala lepe zube, ali sam uradila te vinire, usta nikad nisam imala, pa sam to uradila, obrve potpuno drugačije, drugo moje telo se menja. Ne smeta mi, ali svako malo se to potegne kako sam izgledala pre i posle. Ali što ljudi vole da vide sliku na kojoj si ispao loše i onda ide “vidi je rugoba…” Pa, dobro, eto… Sad više nisam. Pa ne bih radila na televiziji da sam bila tako grozna. I šta danas znači biti ružan?! Kao krije se iza tastature i piše da je neko ružan. E, bravo, neka si mi rekao… Ako se neće svađati sa ženama i maltretirati nekoga po komšiluku, vi pišite meni – rekla je Dušica jednom prilikom. sd.rs

Share this content:

You May Have Missed