(FOTO) Skinula se Suzana Mančić u 7. deceniji: Pokazala tijelo bez filtera i fotošopa – EVO KAKO ZAPRAVO IZGLEDA

(FOTO) Skinula se Suzana Mančić u 7. deceniji: Pokazala tijelo bez filtera i fotošopa – EVO KAKO ZAPRAVO IZGLEDA

Suzana Mančić gazi sedmu deceniju, a svojim izgledom i dalje oduševljava. Naime, Suzana Mančić se proslavila kao “loto devojka” lepotom oduševila celu Jugoslaviju a nakon toga je nastavila voditeljsku karijeru.

Voditeljka se trenutno odmara na moru odakle je počastila svoje pratioce sa nekoliko fotografija u kupaćem kostimu i pokazala kako izgleda. Suzana je pozirala u roze bikiniju dok se sunčala na steni, nakon čega je išla u vodu da se rashladi.

Čuvajte se jakog sunca. Kada prži, vi se nemojte pržiti. Obavezan zaštitni faktor i u hladu – poručila je Mančićeva.

“Prava dama”, “žena prezgodna, godine joj ne mogu ništa”, “svaka čast, prelepi ste”… su samo neki od komentara.

“Svi žele da zadrže mladalački izgled”

Suzana Mančić nedavno je odlučila da ode pod nož, da bi, kako kaže, otklonila viškove koji su joj smetali. Voditeljka je sa nama podelila proces oporavka i utiske supruga Grka nakon operacije.

I muškarci i žene žele da zadrže mladalački izgled i tu se i dobre i loše stvari dešavaju. Uradila sam dva zahvata, korekciju gornjih kapaka i zatezanje vrata i donjeg dela lica. Niko ne voli da ide pod nož, a ja sam to uradila u poznim godinama. Razmišljala sam da svoje lice ostavim kakvo jeste, koristila sam se svim i svačim, ali sam videla da taj rezultat više nije taj, i lice to ne može da izdrži. Srećna okolnost je bila da naiđem na ovu opciju – rekla je Suzana, te je dodala:
Bila sam u totalnoj anesteziji, brzo sam se probudila. Mirno sam otišla u salu i legla na operacioni sto. Oporavak je išao jako brzo, bez ikakvih komplikacija, mesec i po dana posle spejs liftinga, danas sam prvi put stavila minđuše i tako se radujem. Neću da se promenim, samo da promenim viškove koji su mi smetali. Volim svoje lice i ne želim da budem neko drugi. Svi hejteri koji su mi govorili da izgledam plastično, jesam plastična sada, ali izgledam još bolje blic.rs

Share this content:

You May Have Missed