Iz doma Seke Aleksić poslije dužeg vremena čuje se pjesma, porodica slavi, dječaci presrećni: Stigao je!

Iz doma Seke Aleksić poslije dužeg vremena čuje se pjesma, porodica slavi, dječaci presrećni: Stigao je!

Pevačica Seka Aleksić, čiji je sadržaj na društvenim mrežama već neko vreme fokusiran na modu i posao, dugo nije objavljivala emotivne porodične trenutke, te su se mnogi pitali da li je u njenom domu u Staroj Pazovi sve u najboljem redu.

Ovo je Prija prije svih zahvata: Pogledajte kako je izgledala prije 14 godina, da li su je operacije uništile? FOTO Sada je Seka objavila fotografiju porodičnog slavlja, a povod je muž Seke Aleksić, Veljko, koji je u društvu supruge i sinova oduvao svećice sa rođendanske torte.

Prvi rođendan u petoj deceniji je stigao, a muž Seke Aleksić i dalje izgleda gotovo kao kada su se sreli. Pevačica ne krije da je u njega zaljubljena kao prvog dana, te da je u njihovoj porodici sve u najboljem redu.

Ipak, Seka je odlučila da svoju porodicu sačuva od uticaja javnosti, pa se trudi da najintimnije trenutke sa njima sačuva samo za sebe. Ipak, ovu sreću nije mogla ni želela da sakrije, jer dok je lepih dana i povoda za slavlje, i dok je porodica na okupu, njena sreća je zaista nemerljiva. Story.rs ata images/zen

Share this content:

You May Have Missed