OVO ĆE TOTALNO UNIŠTITI JANJUŠA KADA SAZNA: Maja iznijela ISTINU o njihovom odnosu, svi čekaju njegovu reakciju!

OVO ĆE TOTALNO UNIŠTITI JANJUŠA KADA SAZNA: Maja iznijela ISTINU o njihovom odnosu, svi čekaju njegovu reakciju!

Prošle noći voditeljka televizije Pink Ana Radulović u okviru emisije ,,Elita – Narod pita” ugostila je bivšu takmičarku i četvrtoplasiranu Maju Marinković. Poznata da nema dlake na jeziku, Maja je prvi put iznela javno da smatra da odnos sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem uopšte ne smatra kao ljubav, već da je bio samo veliki promašaj.Razvod od Tonija najbolja je stvar koja joj se desila: Nećete prepoznati Draganu Mirković, preporodila se i prepolovila FOTO

Iako smo bili svedoci burnog i srastvenog odnosa Maje i Janjuša, očigledno da je Marinkoićeva uvidela velike greške koje su se dešavale tokom njihovog odnosa, pa je promenila emocije i mišljenje o tom činu, što je prošle noći i iznela javno.

-Majo ja mislim iskreno da je Janjuš bio tvoja najveća ljubav, a ne Filip – rekla je Vesna.
-Janjuš i ja smo sve bili samo ne ljubav, to je bio čist promašaj. Filip je ispao veći čovek prema meni nego Janjuš i ja nemam potrebu da kažem ružnu reč za njega – rekla je Maja.
-Majo volela bih da mi prokomentarišeš pobednicu – rekla je Vesna.
-Ja sam rekla da mislim da će Anita pobediti jer ona i Anđelo imaju veliku podršku. Anita i ja smo imale sukobe, ali smo izgladile sve. Anđelo je jedan super momak koji je jako kulturan – rekla je Maja.

Potom je Maja prokomentarisala potez njene bivše drugarice, Slađe Lazić Poršeline, koja je otvoreno ,,bacila oko” na Stanislava Krofaka po njegovom ulasku u Elitu.

-Ja se ne ljutim, evo vidiš da me Stanislav i tu odbranio. Svesna sam da sam mu se ja svidela od samog starta, da sam videla bilo koji pogled prema drugoj devojci, mene to ne bi interesovalo. Da ja bacio udicu bilo gde, svaka bi bila sa njim iz kuće, ali njega to nije interesovalo – rekla je Maja. AUTOR: REPUBLIKA/O. B.

Share this content:

You May Have Missed