SKANDAL! Pojavila se fotka DAVNO IZGUBLJENOG BRATA od Ša, svi su u ŠOKU koliko liče!

SKANDAL! Pojavila se fotka DAVNO IZGUBLJENOG BRATA od Ša, svi su u ŠOKU koliko liče!

Na društvenoj mreži Instagram nedavno se pojavila šala na račun bivšeg takmičara rijalitija “Elite” Nenada Aleksića Ša, koja je izazvala dosta pažnje među fanovima ovog popularnog televizijskog formata. Naime, fanovi su uporedili dve slike Nenada – jednu pre, a drugu posle učešća u rijalitiju, ističući da je na drugoj slici ispao manje privlačan.

Poslije više od četiri mjeseca Seka i Veljko izašli u javnost i potvrdili: Istina je…

Iako je reč o običnoj šali na račun fizičkog izgleda, mnogi fanovi su primetili značajnu razliku između Nenada na prvoj slici, gde izgleda doterano i atraktivno, i na drugoj slici, gde nije najbolje ispao. Ovo je izazvalo šalu da je na drugoj slici zapravo Nenadov brat blizanac, budući da se čini da su u pitanju dve potpuno različite osobe.

Reakcije fanova su bile podeljene – dok su neki jednostavno uživali u duhovitosti šale, drugi su istakli da je bitno da se Nenad oseća dobro u svojoj koži bez obzira na to kako izgleda na fotografijama. Ipak, većina komentara bila je u duhu šale i humora, a mnogi su se složili da je Nenad i dalje isti šarmantni momak bez obzira na fotografije.

Za sada nije poznato da li je Nenad lično komentarisao ovu situaciju, ali s obzirom na to da je poznat po svom smislu za humor, verovatno bi se nasmejao ovoj šali i možda čak uzvratio nekom duhovitom opaskom.

U svakom slučaju, ova šala je još jednom pokazala koliko su fanovi aktivni na društvenim mrežama i kako uspevaju da svojim duhovitim komentarima ulepšaju svakodnevnicu. AUTOR: REPUBLIKA/O. B.

Share this content:

You May Have Missed