Momak našao posudu s porukom starom 17 godina: Kada je pročitao sadržaj poruke – momentalno ju je zakopao! (FOTO)

Momak našao posudu s porukom starom 17 godina: Kada je pročitao sadržaj poruke – momentalno ju je zakopao! (FOTO)

“Lovac na blago” iz Oregona nije ni slutio kakvo ga iznenađenje očekuje pošto je odlučio da pretraži lokalnu plažu. Kako bi olakšao posao, koristio je detektor za metal, a nesvakidašnje otkriće je podelio sa korisnicima na Redditu.

Momak je pretraživao plažu kada je detektor zapištao. Iznenađen, počeo je da kopa i na dubini od 15 centimetara pronašao posudu s porukom. U prvom trenutku je pomislio da je reč o planetarno popularnoj igri “lov na blago”, ali je ubrzo shvatio svoju grešku, prenosi The Sun.

U poruci je stajalo: “Ovo je pepeo mog sina Stivena Genberga (31. avgust 1998 – 18. jul 2011). Ako ga pronađete, budite dobri i vratite ga nazad. Hvala vam. Ožalošćena majka”. I zaista, u posudi je pronašao smotuljak sa pepelom, nakon čega je zatvorio posudu i zakopao je u zemlju.

Brojni korisnici su reagovali na objavu i izrazili žaljenje.

“Ovo je baš tužno”, napisala je jedna osoba, a druga se nadovezala: “Gubitak deteta je najgore iskustvo u ljudskom postojanju”.

Bilo je onih koji su pokušali da saznaju više o pokojnom Stivenu Genbergu, ali ništa konkretno nije objavljeno. Pojedinci su bili iznenađeni pronalaskom posude.

“Poklopac je obložen plastikom, nije korodirao, a majka sigurno nije mislila na ljude koji pretražuju plaže sa detektorom za metal. Ipak, ostavila je poruku”, napisao je autor. (Espreso/Telegraf/S.K./Prenela T.Š.)

Share this content:

You May Have Missed