Fotografije nesreće u kojoj je poginula “najlepša bajkerka”: Crveni BMW slupan, pored njega kaciga

Fotografije nesreće u kojoj je poginula “najlepša bajkerka”: Crveni BMW slupan, pored njega kaciga

Tri dana pre iznenadne smrti, Ozolina je objavila fotografiju u bikiniju iz Akabata dok je vozila obalom Crnog mora od Gruzije do granice sa Grčkom

Tatjana Ozolina, poznata kao “najlepša ruska bajkerka”, poginula je u Turskoj kada se sudarila sa kamionom dok je bila na odmoru.

Pet godina od smrti najljepše Srpkinje: ON ju je volio kao Boga, ošišao se na ćelavo zbog nje, a nakon smrti mu se javila u snu

Popularna influenserka, koja je imala osam miliona pratilaca na društvenim mrežama pod nalogom MotoTanya, putovala je od Mugle ka popularnom Bodrumu u jugozapadnoj Turskoj kada je došlo do nesreće.

Na fotografijama sa lica mesta vidi se njen crveni BMW kako slupan leži pored puta u grmlju. Pored njega su njene stvari, kaciga i čizme.

Prema pisanju lokalnih medija, Tatjana je navodno izgubila kontrolu nad svojim motorom i poginula na licu mesta pre dolaska bolničara.

Onur Obut, turski bajker koji je bio sa njom, preživeo je nesreću ali je zadobio teške povrede i nalazi se u bolnici. Mediji pišu da treći bajker, koji je bio sa njima, nije povređen.

Ozolina je bila poznata kao “najlepša ruska bajkerka” i ima oko pet miliona pratilaca na TikToku, dva miliona na Jutjubu i oko 970.000 na Instagramu.

Njoj je nedavno zabranjen ulazak u Evropsku uniju na grčkoj granici tokom letnje ture usled ruskih sankcija zbog rata u Ukrajini.

Tri dana pre iznenadne smrti, Ozolina je objavila fotografiju u bikiniju iz Akabata dok je vozila obalom Crnog mora od Gruzije do granice sa Grčkom.

Mnogi njeni fanovi odali su počast lepoj bajkerki u komentarima njenih poslednjih objava(Telegraf.rs)

Share this content:

You May Have Missed