PRVA FOTOGRAFIJA JANJUŠA S NOVOM DJEVOJKOM ZAPALILA INTERNET: Učesnik “Elite” uhvaćen u JAVNOJ akciji!

PRVA FOTOGRAFIJA JANJUŠA S NOVOM DJEVOJKOM ZAPALILA INTERNET: Učesnik “Elite” uhvaćen u JAVNOJ akciji!

Nakon turbulentnog perioda provedenog u rijalitiju “Elita 7” Marko Janjušević Janjuš se povukao iz javnosti i posvetio vreme ćerkici Kruni da bi nadomestili period koji su proveli odvojeno. Međutim, nedavni događaji ukazuju na to da se bivši košarkaš upustio u nove ljubavne avanture, ovoga puta s atraktivnom Slovenkom.

Naime, nakon što je okončao vezu s doskoršanjom cimerkom Aneli Ahmić Janjuš se našao u centru pažnje zbog navodne veze s privlačnom plavušom iz Slovenije koja je svojevremeno bila učesnica rijalitija “Parovi”. Reč je o starleti Kseniji Kranjec, a spekulacije o njihovom odnosu su se pojavile nakon što su navodno viđeni zajedno tokom krstarenja Crnogorskim primorjem.

Janjuš je danas objavio novu fotografiju sa nepoznatom devojkom, čiji je identitet sakrio emodžijem, ali uz pesmu “Ti mi se sviđaš”, pa su mnogi shvatili da je u pitanju nova izabranica, ali da Janjuš još nije spreman da ozvaniči vezu s obzirom na to da je nedavno stavio tačku na romansu sa Aneli Ahmić, koja je u rijalitiju zatrudnela s njim, a kasnije i abortirala, kada nije dobila očekivanu reakciju od košarkaša.

Prelepa Slovenka osvojila Janjuševo srce. Spekuliše se da su viđeni tokom krstarenja crnogorskim obalama – glasila je objava na društvenoj mreži, a kako se može videti na njegovom Instagram profilu, njih dvoje se već uveliko prate. AUTOR: REPUBLIKA/M. I.

Share this content:

You May Have Missed