Ovo je pjesma koje se Ceca Ražnatović stidi, nju je otpjevala protiv svoje volje

Ovo je pjesma koje se Ceca Ražnatović stidi, nju je otpjevala protiv svoje volje

Brojni pevači na početku karijere pevali su numere koje su za njih birali menadžeri, ili im ih preporučili ljudi koji su znali da prepoznaju hit. Međutim, neki od njih danas se “stide” pesama koje su nekada snimili.

Stare pesme Cece Ražnatović skoro sve su u vreme kada su objavljene bile hitovi, međutim, neke od njih nije pevala godinama. Iako ima toliko hitova da je teško da za jedan koncert može da izvede i trećinu, Ceca neke pesme izvodi povremeno, a neke nije pevala baš nikad.

Kao što je i sama jednom prilikom izjavila, na početku karijere nije volela pesme koje su autori birali za nju, jer je umesto “Cvetak zanovetak” i “Kupuj majko cipelice” želela neke ozbiljnije pesme, a pesma koje se navodno najviše stidi je “Greška”

No, Ceca nije jedina kojoj se ne dopadaju pesme koje je nekad snimila.

Saša Popović imao je devedesetih period kada je poželeo da bude solo pevač. On je izdao jedan album za ZAM produkciju, a pesme su bile šaljive, vrcave. Pesmu ”Horoskop” snimio je u duetu sa Zlatom Petrović koja mu je pomagala da se nametne kod publike. Ove pesme odrekli su se i Zlata i Saša.

Vera Matović svoju karijeru je počela sedamdesetih i tada je imala pesme koje se slušaju i danas. Dvehiljaditih ova pevačica je podlegla trendu pa je rešila da snimi nešto modernije pesme – ona je izbacila ”Klackalicu”, za koju je snimila i spot koji je postao atrakcija kod mladih. Ipak, nikad je više nije zapevala.

Snežana Babić Sneki poznata je po vrcavima pesmama, ali i po odličnim dvojkama koje je počela da snima kada je sama uzela stvar u svoje ruke. Devedesetih je izdala pesmu ”Padobranac” za koju je snimila i spot. Iako su klinci zavoleli ovu čudnu pesmicu, Sneki kao da ju je izbrisala iz sećanja.

Mira Škorić je sada već davne 2000 snimila pesmu ”Oboje ću da odležim”, koju je premijerno izvela u emisiji kod pokojnog Miće Minimaksa. Iako je pesma naletela na odličan prijem kod publike, Mira je nije uvrstila na nedavnom koncertu gde je obeležila trideset godina karijere. I ona je po svemu sudeći obrisala iz memorije ovaj hit, piše Espreso. AUTOR: SVET IZVOR: ESPRESO FOTO: ATA IMAGES

Share this content:

You May Have Missed